tisdag 8 februari 2011

Februariblues

Jag har tidigare skrivit om att februari inte är någon trädgårdsmånad. Och det håller jag fast vid. Har i alla fall tagit en liten tur med kameran och försökt hitta skönhet och inspiration. Visst finns den där om man letar lite ...Rosverkstans underbara växtstöd har ni sett tidigare men det är det vackraste man kan se i min trädgård just nu. Tillsammans med frystorkad ljung. Ni kommer att få stå ut med fler bilder ... ;)


Visst anar man grönskan där under snön. Julrosens vintergröna blad kämpar sig uppåt och syrenens knoppar skiftar en anings, aning i grönt. Visst gör den ..!?Men ännu är det kvarglömt granris och torkade fjolårsstänglar som får stå för växtligheten denna tisdag i tonen till en februariblues ...

6 kommentarer:

Unknown sa...

Jag har februariblues idag men blev lite botad av ditt inlägg och dina fina ord om Rosverkstan! Du är en helt otroligt bra fotograf. Kramar i massor! Anna

Hans sa...

Nu blev februari lite roligare efter att du visat dina fina bilder för oss andra. Jag måste börja fota mera även nu på vintern...
Tack för lite inspiration!

Anette sa...

Ska ta och leta i min trädgård nu i eftermiddag, om jag hittar något alls. Ser ut att bli väldigt skönt i alla fall, sol och plusgarder.
/Anette

Sussi sa...

Nu måste jag gå ut och njuta lite i trädgården....tack för inspirationen!
Kram
Sussi

Stina sa...

Annas växtstöd är räddningen i min trädgård också just nu - de är såååå vackra!:) Snart kommer det i alla fall lite fröer på posten som uppmuntran i februaribluesen för de är postade nu.
Kramar,
Stina

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Den där januari-februari-mars-bluesen är riktigt kännbar emellanåt. I år har jag kommit på ett sätt att bota den. Nästan dagligen går jag ut till växthuset, städar lite, stökar lite och kanske dricker en kaffekopp medan tankarna vandrar framåt i tiden. Förut förblev växthuset 'stängt' tills i slutet av mars/början av april då det blev dags för frösådderna. Så klart har det hjälpt till en hel del att det varit ganska varmt på dagarna, och den lilla stunden därute startar jag fläkten också...

Rosenstödet är toppenvackert!!

Mångaste kramarna
Charlotte