tisdag 1 februari 2011

Tisdagsmys med natthyasinter och apelsinblom

I går var det måndagslyx och idag är det tisdagsmys här i Landet Krokus. I dag kom nämnligen mina finfina doftljus som jag har beställt efter tips från Annika, Naturliga Ting. Ljusen kommer från Kew och det är Klinta Kryddor och grönt som säljer dem. Kew Royal Botanical Gardens är Englands Kungliga Botaniska Trädgård som ligger just i Kew i London. Har ännu inte varit där men det står på önskelistan.
De finns i 18 olika dofter och jag bestämde mig för Apelsinblomma och Natthyasint. Hur mysigt och väldoftande låter inte det...?! :) Ljusen är gjorda av 100% sojawax och eterisk olja och både glas och presentförpackningen är av återvunnet material. Jag tycker att förpackningarna är minst lika vackra som ljusen.Just nu frossar jag i olika primulor. Längtan är stor efter blommor och primulor finns ju i jordens alla färger. De gamla liter- och decilitermåtten har jag fyndat på Tradera för några tior.

Nu ska jag göra en stor kanna thé av goda äppelthéet jag köpte i London i våras. Och tisdagsmysa med nya ljusen.

Kram,
 

7 kommentarer:

Inger sa...

Bra att mysa alla dagar i veckan, man ska vara snäll mot sig själv:)

Stina sa...

Mysigt värre! Jättefint ljus - kanske skulle ha ett jag med....

Kram!
Stina

Godastunder-tokigaidéer sa...

Mysigt låter de ti högsta grad. Dit måste jag åka igen, trots att jag bor rätt nära har jag bara varit där två gånger men helt missat ljusen. Så dom bara måste jag prova.

HA de
Kram Anna

Lotta sa...

Det lät riktigt mysigt, och vilka härliga dofter. Jag måste ta en sväng till Klinta så fort de öppnar i vår, visste inte att de hade så fina ljus. Tack för tipset.
Kram

Lisa sa...

Guldkorn i vardagen idag med :-)
å primulorna är ju så fina !!
Lisa/Lisas trädgård

Anette sa...

Fina saker! Färgrik primula, planterar du ut den i vår?

Här njuter jag av små söta snödroppar. Nattetid får de stå ute på glasverandan. Jag bär med mig de runt i huset. Där jag befinner mig finns snödropparna. men de får inte följa med till jobbet.
Ha en fin dag!
(Anette

AnnA sa...

Hej Anna-Karin!
Vad fint med primulan i måttet...Ja, primulor är längta-till-våren-blommor...
Men som jag skrivit på andra ställen:vädret är för tillfället opålitligt i Skåneland, och det är faktiskt än så länge bara februari...
Ha en fortsatt MYSIG vecka!;)
Kramen!
AnnA