måndag 21 februari 2011

Nytt trädgårdsprogram på kanal 8

Den 20 mars börjar ett nytt trädgårdsprogram på kanal 8. Det är Doreen Månsson och Peter Englander som leder programmet och visar oss runt i svenska trädgårdar. Känns som ett program jag kommer att gilla! Strax börjar reprisen på Önsketrädgården på tvåan. Kan bli en rolig trädgårdsvår det här med tre bra trädgårdsprogram. Vad är det tredje undrar ni - jo Landscape Man på kanal 9.


Ha en fin kväll!


Ptja ... Efter att ha settförsta avsnittet av Önsketrädgården får jag nog ta tillbaka att det var ett bra trädgårdsprogram ... Hade önskat tydligare ritningar, växtlistor eller kanske materialval ... och framför allt mindre tramsigt snack som det är i alla program av typen "inredning". Hoppas på bättring i följade program ... :)


Kram, 

12 kommentarer:

Helena sa...

TACK för det tipset hoppas det bli bra!Ska oxå se reprisen på 2:an straxt!!!Såg Landscape Man jag tyckte det var rätt bra.Ingenting är ju omöjligt såg man bara en grävmaskin o en envis karl :-)så är det klart!!!
Kram från mig!

Anna Vattenkanna sa...

Även jag tackar för tipset - är ganska virrig med tider, kanaler och så men ska försöka komma ihåg detta. Tittade på landscape man - jag blev alldeles betagen i detta par och deras arbete med sin jättestora trädgårdsanläggning. Tänk...att våga som dom, bara kasta sig rakt ut...

Kram Anna Vattenkanna

Vita rosor och förgätmigej sa...

Buhuuu, jag som bara har kanal 1,2,4 och 6... :0( Men jag tänker minsann insupa inspiration där jag kan! Typ på din finfina blogg. :0) Idag har jag varit riktigt seeeg efter magsjukan. Kunde ju ha varit utan mjölkstockningen som kom som ett brev på posten... och förkylningen... men vad tusan, lika bra att ta allt på en gång! ;0)

Kraaam/ Anna

Lisa sa...

MUMS ! en dold svensk värld av lustgårdar låter härrrrligt ! Synd bara att det är tävling, gillar inte att skapande måttsätts och bedöms, och alla har vi olika smak.
Landscape man var så inspirerande, blir kul att följa. Tusen tack för tipsen !
Lisa/Lisas trädgård

Lotta sa...

Det låter som om man har något att se fram emot där. Såg Landscape Man och blev sååå inspirerad. Såg Önsketrädgården också men satt och retade mig på det ynkliga bordet (som väl skulle räcka till alla boende i huset??) och när man väl hittat något fel letar man ju fler. Såg framför mig hur de små barnen låg blödande längs gångarna efter att de försökt sänka näten och fått boulebollarna i huvudet. Jag kan ha haft en gnällig dag också för egentligen var det väl rätt trevligt.
Kramar

Stina sa...

Näääää - vi som inte har mer än baskanalerna! (Fast det är väldigt sällan jag kollar på TV - tyvärr! För jag gillar att mysa framför ett bra program....)

Kram!
Stina

Katarinas trädgård sa...

Jag vet, Önsketrädgården är sååå boooring! Jag har sett det på dansk TV så jag brydde mig inte om att titta på det nu. Och TV8 har jag inte, bläää! Hmmm, undrar om det finns någon i bekantskapskretsen som har den?
Ha det bra!
Kram
Katarina

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Käraste Anna-Karin!!!

Det vore superskoj att ses i sommar... såklart ;-)

Landcape man såg och blev helt betuttad i mannens passion för trädgård... ser fram emot följande avsnitt också. Önsketrädgården missade jag helt och tänkte se den på play, men där gick den tydligen inte, ska försöka pricka in en repris i stället. Men nu läser jag ju att programmet kanske inte var såå bra.... synd!!! För trädgårdsprogram är det ont om, om man vill ju gärna då att de få som går ska vara bra. Kanal 8 har vi inte, men sjuttielva andra....... typiskt..... Kanal 8 kanske har play... hoppas...

Kram.................
/Charlotte

Annika Christensen sa...

Hej Anna Karin!
Det är en Lisa för själen att komma in till din fina sida.
Vilka tulpanbilder... de är nästan bäst när de börjar falna och leva sitt egna liv.
Snart skall jag fota fina fröpåsar men jag vet inte om jag skall ha dem på bloggen eller i Allt om Trädgård för då kommer de inte förrän nästa år men det kanske du har tålamod att vänta på.
ha det gott
Annika

Unknown sa...

Tack för tipsen, men visst är det väl ändå underligt att trädgårdsprogrammen börjar komma igång precis när det äntligen börjar bli ljust ute om kvällarna igen! Vem tusan har tid att titta på TV, när man kan vara i trädgården hela kvällen??? ;)
Kram!

Godastunder-tokigaidéer sa...

Just det programet har jag helt missat men inte fler gånger. Härligt att få se mer svenska trädgårdar.

Ha de gott
Kram anna

Malin - I min trädgård sa...

Ja den där Önsketrädgården var inte mycket att hänga i äppelträdet (där hänger jag aaaalltid mina finaste saker ;-)). Men programmet på (:an låter spännande! Lyssnade på ett föredrag av Peter Englander en gång, och han inspirerade verkligen. Så det ser jag fram emot. Och det på ):an får jag nog kolla in också :-).

Bra tips!

Kram M