lördag 19 februari 2011

Min första award

Jag fick min första award i veckan. Är ytterst glad och stolt över Anna Vattenkannas motivering!

" En riktig vacker och mysig och inspirerande blogg på alla sätt. Jättefina foton och läckra kompositioner."
Rodnar av finfina berömmet! :)

Anna har själv en ganska nystartad blogg. Bloggen är underbart färgglad med massa roliga och spännande inlägg. Dessutom har hon en egen djungel i trädgården!!! Besök henne (och de andra) bums om ni inte redan har gjort det!
Awarden delas ut till bloggar som har mindre än 100 följare och som man tycker borde upptäckas av fler. Reglerna är enkla och enligt följande:
  • Det är en blogg-award som du har möjligheten att dela ut till dina 3-5 favoritbloggar som har mindre än 100 följare.
  • Du meddelar bloggaren genom att skriva en kommentar i deras blogg. Du berättar att deras blogg är en av dina favoriter och att den har blivit utnämnd till en Liebster Blog Award.
  • Den som mottager utmärkelsen/awarden skickar länken till personen som delade ut den och till fem av hans/hennes favoritbloggar med mindre än 100 följare.


Då var det dags att skicka den fina awarden vidare. Det finns så många fina bloggar och det är riktigt svårt att välja bara fem. Här kommer några av mina favoritbloggar som jag besöker nästan varje dag.

Katarina bloggar om sin egen trädgård som är heeelt fantastisk. Den är sprängfylld av formklippt och uppstammat och har en underbara struktur även på vintern. Jag får alltid massor av inspiration och vill genast ge mig ut i min egen trädgård och "möblera om" eller formklippa allt som finns i växtväg. 

Helen är en hejare på frösådder. Jag hänger där dagligen och suger åt mig all kunskap som Helen generöst delar med sig av. I Helens trädgård finns mängder av olika sorters träd, buskar och perenner. 

Mimmi bloggar om egen odling, hållbar utveckling och matlagning av ekologiska varor. Mimmi bjuder massor av smaskiga recept som man genast måste prova på. Ofta tillsammans med små tips och trix. Där har jag hittat recept på både dunderglögg och godaste äppelchutneyn. 

Köksträdgården är en helt underbar blogg som handlar enbart om odling av  grönsaker, örter, kryddor och blommor. Hos Tyra får man så mycket inspiration om odling och formgivning av köksträdgården att hälften vore nog.

Lotta bloggar om allt som har med trädgård att göra och har ett fantastiskt språk. Ofta sitter jag och läser högt för maken eller fnissar åt hennes finurliga formuleringar. 

Här i Landet Krokus är det strålande vackert idag men så kallt, så kallt. I morse hade vi minus 26. Nu ska jag koka värmande soppa på jordärtskocka, potatis och vitlök. 

Ha en fin lördagskväll!

Kram, 
 

14 kommentarer:

Isas Trädgård sa...

Hej Anna Karin !
Stort grattis till awarden !!!

Du har en underbar blogg som verkligen är värd all uppmärksamhet !!

Ha en riktigt trevlig helg !
Kram/Isa

Margot sa...

Hej! Stort grattis till Awarden! Din blogg är jättefin, instämmer helt i Annas motivering!!
Ha en trevlig lördagkväll!
Kram Margot

♥Zink & Vita ting♥ sa...

En mycket väl värd award!
Tycker mycket om din blogg!

Önskar dig en fin fortsättning på helgen!
Kram Mimmi

Klokegård - Designa ditt Liv! sa...

Vilka fantastiska bilder!

Önskar dig en underbar lördagskväll!

betong ute och inne sa...

Hej och grattis, vad skoj..
Ha en bra kväll..kram Malin

Lantligt i smultronbacken sa...

Vilka fina bloggtips du bjuder på. Flera som jag kommer att besöka fler gånger och perfekt med trädgårdsbloggar nu när det snart är vår

Ha en trevlig kväll

Kram Teres

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Stort grattis!!!!! Den är du väl värd..... gillar din blogg jättemycket, och så är vi ju nästan 'grannar'.... ja med norrlandsmått i alla fall ;-))))

Finfina bloggar du skickar vidare till också!!!!!

Soppan låter jättegod..... Kallt här också.....
Kram
Charlotte

Lotta sa...

Jösses, där blåste du mig nästan av stolen! Gratulerar till din utmärkelse ...mycket välförtjänt, och tack för urgulliga ord.
Kramar

Hans sa...

Grattis till utmärkelsen.
Din blogg är verkligen jättefin.

LindaLunda sa...

Stort GRATTIS!

Ingela sa...

GRATTIS!

Mamma Mimmi sa...

Grattis till dig och tusen tack för de otroligt vänliga orden om min blogg. Inlägg kommer i veckan. Jättekram från Mimmi!

Helens trädgård sa...

Stort GRATTIS till din utmärkelse!
Håller med! Din blogg är superfin!

Sen fick jag hicka då jag såg dina val...

Tack snälla Anna-Karin för de fina orden och berömmet du ger om min blogg.

Odlarlust sa...

Jag vet att du redan har fått Liebster Blog Award... Du får glädjas åt att få den från mig också... Kika förbi min blogg.