måndag 20 maj 2019

Så hur gick det då med grässådden?

[I samarbete med Skånefrö] Vår gräsmatta var en katastrof under förra säsongen. Stora bruna fläckar av först isbränna och sedan solbränna. 

Jag tror att det var många fler med mig som hade problem att hålla gräsmattan fin under förra säsongen. Först den där våren som aldrig kom och sen en sommarhetta som höll i sig från maj till september. Och så bevattningsbegränsningar på det.

Generellt återhämtade sig gräsmattan ändå ganska fint när det blev höst men lite hjälp på traven är ju aldrig fel. Jag fick chansen att prova Skåenfrö och gräsfröbladningen 'Österlen Villa'. Där utlovades att vi skulle få den där fina och täta gräsmatta igen. Gräsfröblandningen har också blivit utvald som ”Bäst i Test” enligt Råd&Rön 2014.

Fröna grodde lite dåligt under hösten - antagligen beroende på mitt snålande med vatten. Men ytterligare några frön fylldes på under våren och titta så det satte fart så fort det kom lite värme. Det ser riktigt fint ut och de kala fläckarna kommer snart att vara ett minne blått.Hur vi gick till väga i höstas kan du läsa här.

Ha en finfin vecka!

4 kommentarer:

blooming home and garden sa...

Plenen din ser fin ut, er nok lettere med plen i år som det ikke er så varmt.
Så vakre tulipankombinasjoner du har!

Klem, Ida

Jennifer woodward sa...

Jag heter Jennifer Woodward och jag kommer från Kanada. här är mitt korta vittnesbörd om hur jag fick tillbaka min kärlek ... Efter fem års äktenskap fick min man och jag krångla tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle få se sin fladdermus igen. Jag försökte bara vara stark för barn, men jag kunde inte kontrollera smärtan som plågade mitt hjärta, mitt hjärta var fyllt av sorg och smärta, för jag var verkligen kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och vill alltid att han ska komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag letade efter hjälp online och stötte på en webbplats som erbjöd Dr. OGBOKO. kan hjälpa mig att få tillbaka min man med sin erfarenhet och vägledning. Jag kände att jag var tvungen att försöka. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och det gjorde jag och jag bar allt in. 48 timmar senare ringde min man verkligen till mig och sa att han saknar mig så mycket och barnen och lovade att aldrig lämna mig och barn igen, så underbart !! Så kom han tillbaka med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för. Sedan, från och med den dagen, blev vårt äktenskap starkare än tidigare, allt tack vare Dr. OGBOKO. han är så mäktig och jag bestämde mig för att dela min berättelse online att Dr. OGBOKO är en riktig och kraftfull trollkarl till vilken jag alltid kommer att be om att leva länge för att hjälpa mina barn i tider av problem om du är här och du behöver ditt ex tillbaka eller din man har flyttat in hos en annan kvinna, gråter inte längre, vänd dig till den här kraftfulla mannen och fråga
nedan - hans kontaktuppgifter ...
E-post: spellcasterogboko@gmail.com

Lava Showan sa...

Jag blev gift med min fru, inte mindre än 5 år, hon hade en pojke för mig efter några månader. Vi levde lyckligt tillsammans som en familj, men hon hade aldrig gärna mitt jobbs natur,
Hon klagar alltid på att jag inte spenderar mycket tid med henne och hon vill att jag ska avsluta jobbet.
Jag sa till henne att jag kommer att gå i pension snart, jag ber henne att klara mig för tillfället, och hon kom överens med mig.
Så en dag gav jag ett uppdrag att gå till Pakistan i 4 månaders jobb, jag berättade för henne om det, hon accepterade på ett villkor att jag måste komma hem för att besöka 3 dagar efter det tre veckorna. Detta var vår överenskommelse innan jag lämnade mitt uppdrag, så efter två veckor ringde min son mig på telefon och han ledsen dad snälla rusa hemma, mamma ser en annan man, kommer hem varje natt att spendera tiden, jag tror att mamma är fusk på dig. Jag var så orolig och jag rusade hemma på den speciella dagen bara för att hitta min fru
med en annan man som har en kärleksaffär med en annan man. Jag var så arg och ledsen i chock i två dagar vilket ledde mig till sjukdom. Hon kom till mig och sa att hon vill skilja mig, jag trodde aldrig att min underbara fru kommer att sluta med mig det plötsligt. Hon visste att det var min son som berättade om det, när hon tog min son till skolan nästa dag kallade hon min sonbastard i nutiden av hans vänner och alla hans vänner ringde honom bastard från den dagen och min son grät alltid hem och berättade för mig att han vill avsluta skolan igen, och han sa att han inte vill se sin mamma längre
Jag måste be honom så att han kunde fortsätta med sina studier som jag hör av honom via e-post en gång i taget, under de senaste tre åren nu har jag inte satt mina ögon på honom på grund av mitt jobb. Jag älskade fortfarande min fru och jag vill ha henne tillbaka att älska och ta hand om vår son, jag vill inte att min son ska vara avskild från sin mamma. Så jag kontaktade Dr.Odeuduwa Love Spell Caster för att hjälpa mig med en Magic Love Spell charm för att få min fru tillbaka till hennes normala sinnen och att älska mig och vår son som en lycklig familj, idag lever vi alla tillsammans i kärlek mer än någonsin tidigare. Jag rekommenderar starkt denna stora man Oduduwa för att lösa alla dina relationsproblem inom två dagar Din familj kommer att återförenas glad igen. Kontakta ODUDUWA för hjälp via hans email:
dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

ferahtia.FS sa...

Very informative Thanks Buddy
facscience
facscience
facscience
facscience