torsdag 3 februari 2011

Vårkänslor inomhus

I går när fröerna började spira så fick jag ett jättesug efter blomster. Krokusar, primulor och annat. Kände att jag bara måste få lite vårkänsla här inne.I höstas räddade jag en stor koppartunna undan återvinningsdöden. Hittade den på en släpkärra utanför mitt jobb och frågade snällt om jag inte kunde få den i stället för att de skulle köra den till återvinningen.Det gick jättebra sa den snälla killen som säkert undrade vad jag var för skräpsamlande tant ... :) Det var bara kundvagnen som fattades ... ;)Men som jag gillar den där koppartunnan! I julas hade jag amaryllisar och vitmossa i den. Nu fick istället vårkänslorna fylla tunnan. Sen placerade jag den tillsammans med mitt myrtenträd och ett höganäskrus med körsbärskvistar.Kikar man noga så ser man att det är lite fusk ... Kvistarna är inte alls drivna till blom utan kvistar av plast ... Men det syns inte på håll så jag gillar dem ändå. :)

Kram,

9 kommentarer:

Sussi sa...

Kanonfin koppartunna, där hade du tur! Härligt! Och så fint med blommorna, vårkänslorna svallar! Och du.....det är tillåtet att fuska lite! Speciellt om fusket är så fint som ditt!

Kram
Sussi

Annika Christensen sa...

Hej!
Nu har jag suttit här och tittat runt och undrat vad jag har gjort den sista tiden?
Vad mycket jag har missat hos dig.
Kull med ljusen och härligt med vår inne.
Wow för din ritning och sådder och milda himmel vad du har hunnit med.
Jag bara jobbar och jobbar just nu.
Ha det gott
Annika

Katarinas trädgård sa...

Sån härlig innevår du har! Koppartunnan var ju ett riktigt fynd, då får man stå ut med att verka lite prillig... Din myrten ser väldigt fin ut, massor med nya skott, bra jobbat!
Kram
Katarina

Inger sa...

Visst vill vi ha vår inne, lättare att fixa än ute dessutom:)
Ha det gott!

Lotta 8`) sa...

Alla sätt är bra, när det gäller att ta fram våren, blommor och glädje, och hade du inte berättat att det var plastblommor, så hade du lurat mig :)
Jag har lite grönt och blommor på bänken i köket, det gör gott i själen :)

Ha det :)

lottens vita och gröna sa...

hej goa anna-karin!

vilka underbara bilder som inger vårhopp!!!
må väl, varmkram lotten

Leena sa...

Tack för lite vårkänslor! Jättevackert med koppartunnan. Vi har kopparbyttor som vi har lagt undan för flera år sedan, kanske kan de bli fina om man låter dem få patina på sig. Ska nog kolla på vinden ...
Ha det bra!

Lisa sa...

Vilket fynd ! Å så fint det blev med vårblommor i :-)
Lisa/Lisas trädgård

Isas Trädgård sa...

Hej Anna-Karin !
Sitter här och slurplar i mig alla dina vackra bilder !! Förstår att koppartunnan är en klar favorit ... den är ursnygg och du har fyllt den med en så vacker komposition !
Tack för alla dina kommentarer hos mig !
Lägger in dig på favoritblogglistan !
Kram/Isa