måndag 7 februari 2011

Fräsigt, fransigt, frasigt

Måste bara visa de fräsiga, fransiga tulpaner som jag köpte i helgen. Inte helt överens med att de är julröda ... men formen var så rolig så jag slog till ändå. Har satt vita franstulpaner i silverrabatten som jag längtar efter att få se och formen på de här påminde om dem.
 Nu börjar det hårdkörningsveckor för mig på jobbet så vi får se hur aktiv jag kommer att vara på bloggen. Ska försöka besöka er så mycket jag hinner men bli inte ledsen på mig om jag är dålig på att höra av mig.

Massa kramar och tack för att ni finns!

13 kommentarer:

Sophia Callmer sa...

Lustiga tulpaner, ser nästan taggiga ut.
Ha det bra med allt jobb, här blir det också snart full rulle, men det behövs lite lugnare perioder också, kram Sophia

Gela sa...

Vilka vackra tulpaner. Längtar sååå efter lite vår, kram Gela

Annelie sa...

Ååååååhhhh, älskar fransiga tulpaner, så fina de är.
Att de är julröda gör väl inget, tänk läppstiftröda istället och sätt ett band runt vasen i poppig färg.

Kram

Stina sa...

WOW! Döläckra tulpaner!

Jag skulle gärna byta lite fröer med dig om du vill ha några av mina. Såg i din lista att du hade Akleja Nora Barlow och Regnbågslupin. Hör av dig om du vill byta!

Kram,
Stina

Ingela sa...

Vilka charmiga tulpaner! Ölandsvindar lockade ut mig och kolla i rabatten och vistt kommer det rent fullt med små skott upp ur jorden som alldeles nys var mer än snöfylld :-)

Lotta sa...

Vilka härliga tulpaner!! Hoppas jag satte några fransiga ute i rabatten i höstas annars måste jag komma ihåg det till nästa gång. De var urläckra!!
Kramar

Katarinas trädgård sa...

Väldigt snygga! Jag går och tittar på mina tulpaner i kruka som jag har i vinterträdgården, men där är bara blad, inga knoppar än...
Ha det bra!
Kram
Katarina

Mia sa...

Verkligen eldiga tulpaner! Ha det fint framöver :)

Vardag och flärd sa...

Hihi, jag vann också biljett till mässan! Då kanske vi ses!
Ljuvliga tulpaner du visar.
Kram Eva

Stina sa...

Hej igen!
Vad kul att du ville byta! Kommer att skicka stockros och doftviol till dig så snart jag får en adress!

Kram,
Stina

Vita rosor och förgätmigej sa...

Vilka spännande tulpaner! Har faktiskt aldrig sett sådana... Idag ska jag sätta tomatfröer och lite annat smått och gott! Ska bli så kul! :0) Du skrev innan att man kunde ta sticklingar av citronen. Hur gör man då? På samma vis som med pelargonen, eller ska man sätta dem i vatten tills rötterna utvecklas först? Det kanske till och med går att ta sticklingar av olivträdet? Svara när du har tid över! Ingen stress!!! :0)

Ha en underbar vecka trots allt jobb!

Kram/Anna

LindaLunda sa...

WOWSINGEN!!! Vilka fräcka tulpaner!!

Lisa sa...

Men duuuu så snygga ! Finns det lökar till såna måste jag absolut ha det till hösten, trots rådjur !
Blir lite tuffare arbetspass här med just nu, då blir det mindre tid för blogg, synd !
Lisa/Lisas trädgård