lördag 5 februari 2011

Månadsbilden - februari

Oj, vilken trist bild ... När jag bestämde att jag skulle ta månadsbilder av trädgården var februari ingen månad som jag tänkte "då blir det kul att fota!" direkt. Känns som om februari är en ickemånad vad gäller trädgården. Tycker mest man ser den skitiga snön, trasig puts och svarta, trötta grenar.


Himlen är i alla fall vacker. Det gäller att vara positiv för det lilla. :)Ha en finfin helg, mina vänner!

 

8 kommentarer:

Anna Vattenkanna sa...

Jamen tjena hallå;-). Du har det ju jättevackert! Vackra hus, vacker himmel och vit snö på marken... Då skulle du varit här i södra Skåne. Barmark, regnblöt jord och allmänt tufsigt. Dessutom blåser det rejält idag och är sådär gråmulet som det bara kan vara i februari. Äkta Skånsk vinter - bläää.

Kram Anna Vattenkanna

Vita rosor och förgätmigej sa...

Man får se det positivt... Våren är snart här och du skulle nog inte uppskatta den lika mycket om det inte var riktigt grått och trist innan. ;0)

Kram/ Anna

Gela sa...

Jag slås av de vackra byggnaderna på bilden som kommer fram nu när man inte har blommorna att bli hänförd över. Ha en fin fin helg/Gela

Inger sa...

Precis, februari är ingen trädgårdsmånad.
Ha det gott!

Margot sa...

Hej Anna-Karin! Håller med om att februari är rätt tråkig, nu längtar man bara efter att snön ska försvinna så snabbt som möjligt! Riktigt härlig färg på himlen, man får vara glad över det lilla:)För var dag som går är vi närmare våren!
Ha en fin helg!
Kram Margot

Ingela sa...

Hej på dej!

Visst längtar man efter att krokusarna börjar titta upp, eller hur!

Helens trädgård sa...

Hej Anna-Karin!
Jag tycker bilderna är jättevackra!
Dom förmedlar en känsla av lugn och ro och det är inte illa :=)

Möllebacken sa...

Tack för din glädjande kommentar hos mig. Härlig start på morgonen när man läser en sådan kommentar. Alltid kul med sådana uppmaningar som Katarinas, för då får man chansen att upptäcka an dra bloggare.
Dina bilder är fantastiska. Det blir så vacker himmel när det är kallt och tillsammans med de fina byggnader är det som ett sagoland.
Nu har jag lite tid här på förmiddagen så jag ska kika runt hos dig också. Lägger mig självklart som följare hos dig med.
Kram Pella