onsdag 2 februari 2011

Solen skiner!

Och det är plusgrader. Sitter inne och jobbar tyvärr men det ser nästan ut som fåglarna kvittrar och smältdropparna faller från hängrännorna. Ljuvligt!

Jag drömmer om fikastunder ute i gröngräset med kuddar, filtar och trädgårdsböcker. Visst ser det härligt ut! Alla bilder är lånade från House to Home.Tänk att ligga ner under blommande äppelträd en varm dag i maj. Favoritboken är uppslagen, ska bara gå in och hämta ett glas citronvatten.


Eller luta sig mot den solvarma väggen en semesterdag i juli och bara njuta. Eller varför inte ligga och planera helgens festligheter i skuggan tillsammans med bästa vännerna. Fnissa, dricka te och smaska på hembakt sockerkaka.


Det här måste ändå vara det allra mysigaste. Vräka sig i hängmattan med ambitionen att läsa den spännande deckaren. Men nää.. strunta i deckaren och bara slumra ...

Är också nyfiket spänd på om mina penséfrön har tagit sig. Tyckte jag anade små, små vita stjälkar igår när jag tjuvkikade. Penséerna har en vacker himmelsblå färg ... ungefär som den himmel jag ser genom mitt fönster. Drömmarna letar sig åter ut i gröngräset till läshörnan ...Hoppas ni har en fin dag!

Kram!


2 kommentarer:

♥Zink & Vita ting♥ sa...

Å vilka underbara bilder!
Inte fick man mindre längtan till sol och värmen nu... ;)
Kram Mimmi

StinasLoppis m.m sa...

Javisst e de härligt när solen tittar fram man får sån inspiration o lust att göra grejer . Ha det fint MVH / STINA