måndag 31 januari 2011

Måndagslyx

I kväll lyxar vi till det med hembakta semlor! Firar ingen speciellt - bara att det är en helt vanlig måndag. Och kanske lite att jag mår bättre efter förkylningen ... Tack för alla krya-på-dig-hälsningar! Tror att det var de som gjorde susen! :)Kram, kära vänner!


6 kommentarer:

Inger sa...

Finns väl inget godare än semlor, åt en semla i Gävle idag, från Centralbageriet, kanongod.
Fin primula:)

Godastunder-tokigaidéer sa...

Mums så gott det ser ut, jag har fortfarande inte gjort egna och köpe är inte lika gott. Men snart måste det bakas....

Ha de gott
Kram Anna

Helens trädgård sa...

"mumsfillibabba" :=)
ser gott ut!
Ha en fin vecka!

Lisa sa...

Oj vad det såg gott ut ! Visst är det härligt att lyxa till en vanlig vardag, det är ju då det behövs som bäst !
Lisa/Lisas trädgård

Unknown sa...

Tack för hjälpen! Jag sansar mig lite( i alla fall en vecka) med min frösådd. Ja, jag ringer land och rike runt och försöker hitta återförsäljare. Är sååå glad för Flora Linnea! Kramar till dig och mumsa på!

Mia sa...

Temlor!!!! Mums! Det är lyxigt det. Jag måste komma ihåg att baka det, här i Norge kommer det ju inte stora påminnelsen, men semlor, nog är det fabelaktigt gott :)
(ok, de äter fastelavensboller en søndag, ska väl vara rättfärdig.. ;)