tisdag 18 januari 2011

Mönsterpassning

Idag var det lite kallare igen efter några dagars plusgrader. Frosten var tillbaka och det kändes nästan liten höstigt. Kom till och med en regnskur nu på kvällen.

Fredagens tema för Blommig fredag har dröjt sig kvar hos mig och jag har funderat en hel del på mönster. Då visade jag ju bilder på mina mönstrade bladväxter. Men det finns ju en massa vackra mönster att se även vid den här årstiden.


Kattassar på frostig trapp. Ett fotsteg som blev kvar efter gårdagens töväder.Vassa, ljusa taggar slingrar sig runt mjuka, mörka nypon. Små stenar som bildar mönster tillsammans i grupp.En bil på väg någonstans och frostig grönska från bortglömd mossboll.Katterna följer mig som vanligt när jag har mina små fotoexkursioner. Som i ett givet mönster rör vi oss i flock. Att missarna är så här kärvänliga mot varandra tillhör dock inte vardagsmönstret ...

Nu väntar TV-soffan!

Kram,

13 kommentarer:

Anette sa...

Lite för mycket vinter är det allt än, även om en tredjedel packade ihop sig under "värmeböljan" Gosiga katter!
/Anette

Godastunder-tokigaidéer sa...

Härligt jag älskar frost bilder. Fridfullt och vackert och det är mer än man kan säga här i Skåne där det töar för fullt.

Kram Anna

Margot sa...

Fina vinterbilder! Här har vi fortfarande plusgrader men till imorgon ska det bli kallare igen! Det märks bra att snön krympt ihop nu och det är skönt! Nu längtar jag sååå till våren! Dina katter är så fina!!
Kram

Sophia Callmer sa...

Kul att du fortsatte att se mönster! Mönster är fascinerande och kul att fota, fina bilder. kram Sophia

Almbacken sa...

Jättefina bider du visar!

Kram Maria

Ester sa...

Mönster är ett härligt tema. Härliga bilder!
Må så Gott!
Ester

Ingela sa...

Vilka underbara frostbilder! Det visar att man kan se mönster i det mesta man ser... bara man öppnar ögonen!

LindaLunda sa...

Mycket vackra mönster!!!!!!!!!!!!

AnnA sa...

Hej Anna-Karin!
På strandpromenaden igår hittade jag också en del mönster, när jag letade efter övergivet...
Vi får se hur det tar sig till fredag...
Ha det gott!
hälsn
AnnA
PS! Läckert kattfotsmönster! DS.

Malin - I min trädgård sa...

Hej Anna-Karin! Storttack för den härliga fröposten som dök upp igår! SÅ kul att få rolig post!

Stor kram M

Hanna C sa...

Vilken duktig fotograf du är! Underbara bilder!

Katarinas trädgård sa...

Dina katter är så söta! Mina brukar också följa med på små trädgårdsrundor, de är ganska sällskapliga av sig.
Jättefina bilder!
Kram
Katarina

lottens vita och gröna sa...

wow vilka mästerliga bilder, njuter!
må väl, varmkram lotten