onsdag 13 oktober 2010

Onsdagsfix i Hillevik

Hej alla fina!
Blir så inspirerad av alla vackra höstbilder som ni lägger upp. Vill inte vara sämre så idag har jag fixat höstfint ute på trappan. Har gjort ett par kransar av rosenknoppar, stjärnflocka, lammöron och några alunrotblad. Vet inte hur fina de kommer att bli när de torkar men de får hänga uppe ett tag i alla fall. :)

Våra katter Smilla och Hedvig hjälper till
Mysiga höstkramar!

2 kommentarer:

Kristine sa...

Min superduktiga syster.. <3...

Gunilla sa...

Hej Anna-Karin

Jag hittade hit genom en annan blogg.
Vilken fin och inspirerande blogg du har.
Och jag tycker att de arrangemang du gjort för hösten är så otroligt fina.
Korgen med de två ljusen tror jag att jag knycker av dig men min får stå inne , så himla läckert.

Ha en riktigt fin vecka och en trevlig helg
Gunilla