torsdag 7 oktober 2010

Dahliafrossa

Favoriter just nu - oktober
Efter att ha varit i Monets trädgård under oktober så är det svårt att ha några andra favoriter än alla dessa fantastiska dahlior. De fanns i alla storlekar, alla färger och alla former. Tyvärr vet jag inte vad alla heter men håll till godo med dessa underverk, direkt från Giverny i Normandie.


Orkidédahlia (eller stjärndahlia) 'Honka Surprice'
 
Dekorativdahlia 'Ada’s Attraction'


Cactusdahlia


Dekorativdahlia
  
Cactusdahlia


Fransdahlia

Halskråsdahlia 'Pooh'
 

Orkidédahlia (eller stjärndahlia) 'Honka'

  
Enkel dahlia 'Bishop's Children'


Halvt utslagen Piondahlia
 
Mignondahlia


Ha en underbar kväll!3 kommentarer:

Katarinas trädgård sa...

Åh, vilka fantastisk bilder! Monets trädgård har jag också besökt, men i juni, inte dumt då heller. Tack för hälsningen på min blogg!
/Katarina

Margot sa...

Underbart vackra dahlior, cactusdahlian är otroligt läcker!
Ha en trevlig kväll!
/Margot

LINDA sa...

Åh, så glad jag blir när jag ser den översta dahlian. Jag frösådde i våras, fick en dahlia som ser ut precis så och har undrat vad den kan tänkas heta - var inte ens säker på att den hade något namn. Den blev min absoluta favorit bland de frösådda.

Vänligen
//Linda