lördag 21 mars 2015

Snöchockade snödroppar

Jag trodde verkligen inte mina ögon när jag kikade ut genom fönstret i morse. Nog för att de hade varnat för snö men jag hade aldrig anat att det skulle komma närmare en decimeter. Under några timmar i natt och i morse var det mer likt en decembersnöstorm än en helg i mars.
Varken hundar eller katter verkar så där väldans imponerade av vädret. När jag skulle släppa ut Hedvig i morse tog det tvärstopp i dörröppningen och hon tittade mycket anklagande på mig. Och penséerna som jag köpte igår för att sätta i kruka idag. Hoppas verkligen att de klarar sig. Fast de brukar vara tuffa.


Men nu är ordningen återställd och även om det är kallt så skiner solen från en klarblå himmel. Och snön smälter med en hiskelig fart i söderläge.
Nä, nu jag ska nog kika ut i solen en sväng till. I morgon blir det gråväder.

Ha en fortsatt skön helg!

Kram,3 kommentarer:

Tant Otteskrufv sa...

Mmmm, det gick inte att hämta tidningen i tofflor i morse...och inte cyklade jag till centrum i yrvädersnöandet heller. Men det är väl borta till midsommar :)

Inger sa...

Vi har inte fått någon snö här men det blev väldigt kallt. Nu får vi längta igen, ett ganska härligt tillstånd tycker jag.
Kram

Ninnis sa...

Ett vårligt bakslag.....men vackert sådant....tur att det brukar försvinna lika snabbt som det kom....:=)

Kram Ninni