tisdag 19 oktober 2010

Webbshoppar jag gillar

Hej alla!
Fick medlemsbrev från en av de webbshoppar jag gillar och tänkte att det kanske kunde vara kul att dela med sig av mina favoriter. De flesta har ni säkert redan koll på men det kanske finns något nytt för någon av er.Bild från Broarne
Först ut är Broarne - inredning för egensinniga. Här hittar man allt från loppisfynd och retroprylar till italiensk design och lantliga detaljer. Ofta färgglatt och sådant man inte hittar någon annanstans (iaf inte där jag bor... ;) ). Senast inkommet är bland annat zinkhusen från Walther & Co.

http://www.broarne.se/butik/Bild från Jennys fröer och sånt,
Fjärilsamaryllis 'Papillio'
Favoriten för att köpa fröer eller lökar är Jennys fröer och sånt. Här hittar jag alltid roliga nyheter såväl som gamla favoriter. Nu när det är dags att köpa amaryllisökar blir det beställning från dem, evetuellt Fjärilsamaryllisen 'Papillio'.

http://www.fron-och-sant.se/

Bild från Hortogreen
Julros
'Double Ellen Picotee'
Köper jag plantor på nätet gör jag det från oftast från Hortogreen. Här finns allt från lökar och perenner till redskap och stora träd för avhämtning. Just nu är jag sugen på julrosen 'Double Ellen Picotee' som är en nyhet för hösten 2010.

http://www.hortogreen.com/

Bild från Country by mail
Glasklocka i fattigmanssilver

En annan favorit är Country by mail. Allt är handplockat för att passa in i den lantliga shabbyshic-stilen. Det finns antika inredningsprylar från både Sverige, Frankrike och Tyskland. De har bland annat massor av fina juldekorationer.

http://www.countrybymail.se/se/
Bild från Bostället sköna ting.
Betongpumpor.
 
Sist ut idag är Bostället sköna ting. De har precis den stil jag gillar med betong, gjutjärn och fil de fer. Jag vill nog ha allt som finns på deras sida. Nästan i alla fall ... :)


http://www.bostalletskonating-butik.se/


Det var alles för nu. Hoppas ni hittade något ni gillade.

Kram,

2 kommentarer:

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Tack, tack för tipsen... Alltid kul att höra var andra handlar och hämtar inspiration. Några nya och några jag kände till. Järnkrukan på stativ är egentligen inte en enhet. Stativet (har flera sådana) är egentligen en gammal hållare till oljeljuslyktor som jag numera använder till lite av varje. Krukan är en färdigrostad kruka bara som står ovanpå....

Ser att jag glömt lägga till mig som följare... åtgärdar det genast ;-)

Galna människor har det lite roligare... eller hur ;-) Tror förvisso att trädgårdsmänniskor överlag är lite crazy.... Men skönt att höra att man är i gott sällskap... Blir ju nyfiken på vad du odlar och är intresserad av i odlingsväg... Men det kanske kommer ett inlägg om det senare...

Kram Charlotte

Merja sa...

Tack för tipsen!! Måste kolla runt:)