torsdag 3 mars 2011

Tur som en tokig och bloggträff på Rum & Trädgård

I måndags när jag kom hem från jobbet, trött, halvgrinig och hungrig så hittade jag två små paket adresserade till mig. Humöret åkte upp som en raket då jag insåg att det var finfina bloggvinster som hade kommit.


I det första paketet låg snyggaste USB-stickan någonsin. Den är gjord av riktig björk och den hade jag turen att vinna hos Hillevi med inspirerande bloggen Tankar från Trädgårdsmästaren.


I det andra paketet låg en biljett till Rum & Trädgård som jag vann hos goa Lotten med bloggen Lottens vita & gröna. Det bästa med den vinsten - förutom att få inspireras ordentligt av alla härliga montrar - så hoppas jag att få träffa många av er bloggare. 


Fiffiga Hillevi har sett till att vi till och med har fått samlingsplatser. På mässan kommer det att finnas två caféer. Det ena är döpt till Bloggcafé och där finns det trådlöst nätverk för dem som vill blogga direkt på plats. Användarnamn och lösenord samt bloggskylt finns att hämta ut vid Servicecentret. Det är bara att säga till att man är bloggare så löser den trevlig personalen detta. visst låter det toppen! :)Bloggcaféet ligger inne i mässhallen (den del av mässhallen som "Antik och Kuriosa" håller till) i monter B:21. De ordnar även en bloggträff kl 14 under lördagen. Visst låter det supertrevligt!!! Jag kommer att vara där under lördagen. Hoppas vi ses!


Kramar!

7 kommentarer:

Marie//Tekla Maräng sa...

Hej
Vilken trevlig blogg du har som jag av en händelse hittade till.
Grattis till dina härliga vinster.
Ha det gott:)

Godastunder-tokigaidéer sa...

Grattis till dina vinster, super härligt. Vilken underbar ide med bloggcafe och att kunna blogga på plats och träffa andra, något att fundera på till nästa mässa i Malmö.

Ha de gott
Kram Anna

Lotta sa...

Grattis till dina superfina vinster. Hoppas du får ett fint mässbesök.
Kram

Anna Vattenkanna sa...

Grattis till vinsterna. Så vackra torkade? blommor du visar samtidigt.

Kram Anna Vattenkanna

Sophia Callmer sa...

Grattis till biljetterna! Så vackra tulpaner, visst är de himla snygga när de faller ihop. Brukar också spara dem tills de är helt vissna..kram Sophia

Helena sa...

Kul med biljett vinst!Grattis.Jag ska oxå dit men på torsdagen.Det ska bli så kul :-)
Kram från mig!

Helens trädgård sa...

Hej Anna-Karin!
Grattis till de fina vinsterna!
Låter som om ni kommer att få en riktigt trevlig träff på mässan.