torsdag 17 mars 2011

Blommig fredag - tema tjuvstart

Det här är egentligen ett fredagsinlägg ... Men jag tjuvstartar lite. Av respekt för våra systrar och bröder i Japan.
Skänk gärna en tanke och kanske en liten slant. Det tänker jag göra.

http://forjapanwithlove.com

Röda korset

Läkare utan gränser---------------------------------------------------------------------------------------------------

Hej alla goa trädgårdsvänner!

Så jag har längtat efter denna fredag. Nu verkar det bara vara en veckas hårdkörning kvar på den här arbetsperioden. Mars är alltid lika tuff med massor av deadlines att hålla. Det gör att jag inte hinner besöka er så mycket som jag skulle vilja. Men snart så! Då kommer jag att hänga mer hos er, finaste trädgårdsvänner! :)

Fredag ja! Det betyder Blommig fredag som vanligt. Och som vanligt kan ni kika på fler bilder hos Katarina på finfina bloggen "Roses and stuff". Veckans tema är tjuvstart. Vad som har tjuvstartat hos mig var inte svårt att lista ut när jag stack in näsan i vinterförvaringen igår. En endaste liten limeblomma hade slagit ut och doften var bedövande! Det är verkligen helt underbart att bara vara där ute just nu.En annan tuffing som har tjuvstartat är min övervintrade blomstertobak, Tinkerbell. Den blommar och blommar som om den stod ute i en rabatt i bästa augustisolen. Knasigt men sant!Ha den bästa av helger! Det tänker jag ha!

Kram och ta hand om varandra!

9 kommentarer:

Lisa sa...

Hi hi, det passar ju på temat, att tjuvstarta !
Ja det är så förfärligt det här i Japan, ska kolla din länk !
Ljuvliga bilder från din vinterförvaring, man känner nästan doften. Tänk att du fått Tinkerbell att övervintra, kul ! Skön helg
Lisa/Lisas trädgård

Annica Vi tre & trädgård sa...

Vilken fullträff att tjuvstarta på temat tjuvstart;-)

Snygga bilder!

//Annica - Vi tre & trädgård

Zinnia sa...

Vilken blomstertobak! Blev glad när jag såg ett tidigare blogginlägg där en liten jordviva tittade fram. Själv har jag köpte jag ett par på blomsterlandet. Ty mina ligger under djup snö. Hopas du får en fin helg! Zinnia

TYRA Hallsénius Lindhe sa...

Så fint vårlikt!
Fin tolkning
Trevlig helg /Tyra

Johnna G sa...

Vilka härliga bilder och tänk vad avis jag blir på dig med ditt vinterförvar! Jag vill ju också känna ljuva dofter... ;-)

Måste också passa på att säga att det var roligt att träffa dig på mässan, jag smyger ju här titt som tätt.

Ha en fin helg du också!

Katarina sa...

Doftar limeblommorna så härligt som du beskriver så måste jag bara ha en!

Suss o Kai sa...

Ja visst ska man tänka på de i japan :( tråkigt det som hänt. Härliga tjuvstartsbilder du har :) Kram Suss

Eva Linnea sa...

Vilka härliga tjuvstartare man hittar hos dig! En jätteskön helg önskar Eva Linnea

Margot sa...

Wow vilka härliga tjuvstartare du har, blir riktigt avis på en sådan vinterförvaringsplats....vill också ha:)))
Ha en skön lördag!
Kram Margot