onsdag 16 mars 2011

En glad onsdagsöverraskning!

Idag, precis som igår, har det varit riktigt mycket på jobbet. Stressad, trött och hungrig och med en väldig hemlängtan dimper det in ännu ett mail. Säkert det 300:ade idag.

När jag kikar efter så ser jag att det är en nominering till bästa blogg från tidningen Isabellas!! Hur fantastisk är inte det?! :) Genast känns eftermiddagen mycket lättare och den återstående timmen eller två på jobbet kommer att gå som en dans.

Landet Krokus har blivit nominerad i kategorin "Trädgård". Gå väldans gärna in och rösta på min blogg på www.facebook.com/tidningenisabellas! Då skulle jag bli ännu gladare. :D
Och tack alla ni fina, goa läsare som inspirerar mig varje dag!

Puss och kram till er!

11 kommentarer:

Mia sa...

Pinsamt men jag är inte bra på Facebook. Fösökte din länk men hittade ingen röstning. Om du hjälper mig ska du självklart få en stämma :)

Anna Vattenkanna sa...

Grattis till nomineringen - självklart ska du vinna! Men du...jag har inget konto på facebook (och ska inte ha ett i heller) så jag kan inte rösta, buhu:-(

Kram Anna Vattenkanna

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Heeeej!!!!

Stort Grattis till nomineringen!!!! Så kul..... Sån där uppskattning kan ju få en att dansa hula hula... eller hur!!!

(min blogg blev också nominerad, så jag dansade just den där hula hula dansen nyss ;-))))......)

Kram och lycka till... till oss båda!
/Charlotte

Helens trädgård sa...

men så roligt, Garttis till nomineringen!
Har inte heller något konto på facebook (kommer inte heller att ha) så jag kan bara önska Lycka till!

Helena sa...

Men jag har FB så jag ska rösta!Hoppas bara att det går att rösta på fler än 1...
KRAM från mig!

Tankar från Trädgårdsmästarn; Hillevi sa...

Hej!
Grattis till dig med!
Jag blev också nominerad. Men jag tror lydelsen var inte "bästa blogg" utan till "Isabellas bloggpris".....

Däremot tror jag inte att länken fungerar ännu:-) Den är nog bara tänkt att föra dina, mina och våra andras läsare till FB sidan för att marknadsföra deras tidning. Sluga är dom:-)

kram H.

Spirande grönt - sa...

Så roligt, grattis!

Go´kväll,
Rebecca

AnnCharlotte sa...

Så spännande...lycka till ;))

Isas Trädgård sa...

Grattis till nomineringen !! Har tyvärr inget konto på Facebook ... försökte ändå gå in på länken men hittade ingenting !!
Vad jag förstår har tidningen inte kommit ut än ... smart marknadsföring via sociala medier precis som Hillevi skriver !
Kram/Isa

Godastunder-tokigaidéer sa...

Ett stort grattis till dig, klart vi ska rösta. Förstår att du blev glad och det ska du. Din blogg är underbar läsningar och ett plus att du skriver super härligt.

Kram anna

Unknown sa...

Hej!
Vad roligt för dig! Jag ska försöka rösta såklart. Hoppas du har det bra! Lät stressigt på jobbet. Jag har också haft lite väl mycket den sista tiden. Det har varit väldigt turbulent i skolan där jag jobbar men nu tror jag att det har lugnat ner sig. Jag har fortfarande inte mailat dig min adress så vi kan byta frö. Nu kanske du inte har några kvar... Ska du till Nordiska trädgårdar? Jag ska dit med min mamma och dotter på söndagen. PS. Nu kan du vara med och tävla hos mig igen! DS Kram Anna