onsdag 16 mars 2011

Månadsbilden - mars

Hej i solskenet!

Några dagar sent kommer här till slut en ny månadsbild. Ja... hehe ... den skiljer sig nog inte så värst från förra månaden... kanske skulle jag kunnat återanvända den från februari. En stor skillnad är iaf att lilla stenlagda uteplatsen och grusplanen framför huset har tinat fram. Isen och snön har smält och man slipper vara rädd att bryta benen varje gång man ska åka till jobbet. Att det sen är över en meter snö på resten av tomten får man liksom ta när man bor i Gävle-trakten.


Solen ser iaf ut att värma och himlen är vackert blå. Kom nu våren!!! På riktigt!

Kramar,

4 kommentarer:

Lantligt i smultronbacken sa...

Härligt att det har tinat fram lite på er tomt. Här hemma är det endast några få plattor som är framme än. Resten är som hos er, snätäckt så in i bomben. Undrar just när allt kommer att försvinna.

Kram Teres

Anette sa...

Det ser ut hos dig ungefär som hos mig. Vi väntar på den där riktiga vårvärmen, då ordnar det sig snabbt med snön!
/Anette

Anna Vattenkanna sa...

OJ - nu tycker jag allt lite synd om er där uppe... och vi som klagat på den lååånga vintern. Allt är ju relativt och vi här i södra Skåne är ju liksom inte vana vid detta som varit ;-)

Gumman TÖ - kom och sopa bort all snö!!!

Kramar Anna Vattenkanna

Humlans Lott sa...

Här i Linköping är det nästan barmark över allt. Var på kolonin igår och då låg det kvar snö på en tredjedel av tomten... Men snart så! Hoppas det går fort hos er också...