fredag 25 mars 2011

Nordiska trädgårdar i morgon

I morgon är det dags för en av årets roligaste dagar. Årets besök på Nordiska trädgårdar. Bättre än julafton om ni frågar mig ... ;) Massa små (och stora saker) som bara ber om att få följa med hem. Och vem är jag att säga nej ... Efter att ha sett bilder från flera olika goa trädgårdsbloggare kan jag bara varna maken ... Det kommer att bli dyrt... ;)

Ska krypa tidigt i säng nu och ladda batterierna. Både kamerans och mina egna för en härlig trädgårdsdag.
När jag kommer hem på söndag hoppas jag på att snömassorna har krympt ännu mera och att det kanske tom går att ana en krokus eller två.

Idag går det att rösta på finfina tidningen Isabellas bloggpris där Landet Krokus är nominerad i kategorin trädgård. Stolt och glad är jag. Tävlingen pågår till den 23 maj så det är ingen panik. Jag kommer säkert att påminna er att rösta. Om ni mot förmodan skulle ha glömt bort det... ;) Om inte på Landet Krokus så på någon av de andra fantastiska bloggarna som finns listade!Så, dags att ta en varm dusch och sen hoppa i sköna hotellsängen.
Hoppas vi ses i morgon, bloggkompisar!

Kramar!

14 kommentarer:

Anette sa...

Önskar dig fina upplevelser och intryck på mässan!
/Anette

Lisa sa...

Hoppas du får en härlig dag på mässan! Skön helg
Lisa/Lisas trädgård

AnnA sa...

Trevligt med mässbesök!
Ha det gott!
hälsn
AnnA

Kristina Bonander sa...

När jag skriver det här har det redan blivit lördag! Kanske vi ses på bloggträffen om några timmar?
Hälsningar
Kristina

Anita sa...

Det var roligt att träffas på mässan. Nu ska jag lägga till din blogg i min blogglista.

Hoppas du fick en fortsatt skön dag på mässan. Jag tog tåget hem kl 15:36 och strax är det dags att börja med lördagsmiddagen, Wallenbergare ska det bli.

Ha det så bra!
Anita

Unknown sa...

Stort grattis till nomineringen hos Isabellas! Va roligt.

Kramar från Kungsbacka

Kristina Bonander sa...

Kul att träffa dig igen på mässan och grattis (skulle förståss ha sagt det tidigare) till nomineringen.
Många kramar
Kristina

Katarinas trädgård sa...

Hoppas du hade en riktigt trevlig mässdag med med många fina fynd (inte så svårt kanske...)!
Kram
Katarina

Isas Trädgård sa...

Hej Anna-Karin !
Hoppas du haft fina dagar på mässan .. skall bli spännande att få höra om dina intryck och vad som fick följa med hem !
Kram/Isa

Gela sa...

Fastnat en go stund inne på din blogg. Tack för din kommentar hos mig, synd att vi ej sågs. Grattis till nomineringen!!!! Visst var det mycket fint på mässan. Hoppas bilderna syns nu hos mig. jag ser dom så vet ej riktigt vad som är fel. Tack för att du påpekade det!!! Ha en fin fin kväll/Gela

Lotta sa...

Grattis till nomineringen och hoppas du hade roligt på mässan.
Kram

Ruben sa...

Hoppas du hade trevligt på mässan - och gjorde av med en massa pengar!!! ;-)
Klart jag röstar på din fina blogg!
/Ruben

Unknown sa...

Härligt, härligt att ses Anna-Karin! Tiden gick bara sååå fort. Skulle så gärna vilja ha mer, mer, mycket mer tid att få bubbla och babbla med er allihop!
Kram!

Annika Christensen sa...

Grattis till nomineringen.
Vad kul det var att ses även om det blev en snabbis.
Nu har jag en ansikte på dig iallafall och det känns kul.
Här är det gråväder idag men det gör inget för det finns alltid en massa annat att göra.
Ha en bra vecka
Annika