tisdag 15 mars 2011

Rum & Trädgård á la Landet Krokus - del två

Just nu kan jag ju inte få nog av orange, rosa och gult, vilket ni inte kan ha missat om ni följer mig... ;) Därför var det extra kul att se att årets Rum & Trädgårdsmässa flörtade en hel del med färg. Ett tidigare inlägg från mässan kan ni läsa HÄR.


Även turkos var en färg som gick igen i flera montrar.
Något som verkar gå igenom alla trender är odling - och då framförallt odling av grönsaker. Även som dekoration fanns det gott om olika typer av grönsaker som prydde monrtrarna.Jag gjorde några små fynd också. (Ännu) fler fröer, en sekatör, en helt bedårande lila sjal och sättpotatis från Larsviken. Det bästa och roligaste fyndet på hela mässan var ändå bloggträffen. Helt fantastiskt kul att få träffa några av er som är lika trädgårdstokiga som jag men som jag enbart har "lärt känna" via bloggarna tidigare. Hoppas vi ses snart igen!

Snyggingarna från vänster till höger: Mari från BlomkronanBondjäntan, Charlotte från Trädgårdsflow, Hillevi från Tankar från trädgårdsmästaren, Peter från Haspets lilla gröna, Kristina från Ärligt och härligt, Charlottes dotter och så jag då.

Två andra sötnosar som jag träffade på var Lotten, Lottens vita och gröna och Margot från Mammas blommor. Så jättekul att träffa er allihopa!

Massor av kramar till er!

9 kommentarer:

Anna Vattenkanna sa...

Kul med fler bilder - alla är så olika och personliga! Tycker som du att det är skönt med lite färg :-) men det vet du ju redan...

Kram från ett soligt men blåååsigt Malmö och Anna Vattenkanna

Margot sa...

Kul att se dina bilder från mässan, intressant att de flesta har så olika bilder, det är härligt! Visst var det en trevlig mässa och så kul att träffa dig och de andra på bloggcaféet:))
Ha en fin dag!
Kram Margot

Helens trädgård sa...

Det är så roligt att se bilder från mässan, Tack för det!
Superläckra fågelholkar!
En sådan skulle jag gärna ha i min trädgård uppe i något av träden.
Ha en fin dag!

Humlans Lott sa...

Vilka häftiga holkar... undrar om fåglarna tycker de är lika häftiga som jag :o)
Tack för fina mässbilder!

Katarinas trädgård sa...

Så roligt att se så många kändisar! Och de andra mässbilderna var förstås också fina, så härliga våriga färger, jag blir jättesugen på att förnya kuddar och annat, hmmm...
Kram
Katarina

haspet sa...

Så kul att se dina härliga bilder från mässan. Man kan ju nästan undra om vi var på samma ställe ;-), men det finns det ju bildbevis på att vi var. Det var verkligen kul med bloggträffen, hoppas det blir fler tillfällen. Ha en fin kväll.// Peter

Inger sa...

Bloggträff - förstår att det var kul:)

AnnCharlotte sa...

Kul med bloggträff...och härliga saker du foograferat. Jag gillar sittkuddarna.....

Tankar från Trädgårdsmästarn; Hillevi sa...

Hej gumman!
Så kul att se så mycket olikt man har sett också, och en del samma:-)

Fint inlägg!
kram H.