måndag 7 mars 2011

Nedräkning!

Nu är det inte många dagar kvar till årets första trädgårdsmässa! Rum och Trädgård i Kista. Ska bli så kul att inspireras, förtrollas, förköpas och framförallt träffa alla er goa trädgårdsbloggare!Hillevi (Tankar från Trädgårdsmästaren) har tagit ännu ett toppeninitiativ och gör en sammanställening över vilka bloggare som är på plats på resp dag. Själv kommer jag att vara där under lördagen. Kan tänka mig att jag dyker upp vid lunchtid och stannar så länge fötter och pengar räcker. ;) Om inte maken protesterar fööör mycket innan dess vil säga. Studsa in till Hillevi och skriv in dig på listan, du också.

Det är många spännande seminarier på gång. En lista över dem hittar du HÄR. En av de utställningar som jag ser fram emot allra mest är Hannu Sarenström tillsamamns med Rune Kalf-Hansen. Köksträdgård och matglädje! Smaka på det ni! ;) Läs mer HÄR.


En annan utställning jag ser fram emot är Njut i den lantliga köksträdgården - en plats för drömmar och eftertanke. Ann Hodell och Boris Schneider, Lantliv & Trädgård visar hur man får plats för både odling och avkoppling på liten yta. Kryddor, grönsaker, gångar av sten, zinklådor, tegel, järngrindar - allt i en salig, lantlig blandning! Härligt! Läs mer HÄR.

 

Bilder lånade från Rum & Trädgårdsmässan.

Ha en finfin vecka!

Kram,

8 kommentarer:

Unknown sa...

Åh, vad kul om vi ses i Stockholm!!! Kan avslöja att Amandine blivit utsedd till årets potatis. Förra året var det Marie Peer och den var bara FÖR god:)
Ha det gott,
Charlotta

Tankar från Trädgårdsmästarn; Hillevi sa...

Vafint att du länkar, jag tycker det ska bli så kul att ses! Minns själv hur det var förra året då jag precis börjat blogga... Pirrigt i magen och lite lite läskigt att se andra bloggare IRL:-)
Älskar din stege härnedan!

KRam H.

Anna Vattenkanna sa...

Ja, då har ni er mässa och bloggträffar att se fram emot!

Ha det så roligt och köp alldeles för mycket fina blommor och blader!

Kram Anna Vattenkanna

Helens trädgård sa...

Kul med mässor!
Ha det så kul!

Ingela sa...

Ha så kul på mässan. Själva besökte vi ju Malmömässan och hjälp vad folk!

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Jamen då ses vi då....... Kul!!!! Ska genast kolla in föredragslistan.....

Kram
Charlotte

Maria sa...

Tittar in och inspireras av din fina blogg. Inspirerande :) Ha en go kväll från Marias Hörna

Unknown sa...

Hoppas allt är bra med dig! Kom precis på att jag skulle ha mailat dig min adress... Jag gör det snart. Jag har inte bestämt om jag ska på mässan. Det lutar åt att det bli Nordiska trädgårdar istället men man vet aldrig..jag kan ju ändra mig. Kram