onsdag 29 februari 2012

Den njutbara trädgården

Såg ni kvällens program med Alys Fowler? Tycker hon är helt bedårande. Och jag skulle tro att hon inspirerar till eget odlande även om man inte är en trädgårdsnörd som jag. Lite kul att se också att hon inte har någon jättelik köksträdgård. Hon odlar på sin radhustomt som är 6x18 meter. Det ok att mixa buskar och bär, perenner och grönsaker. Allt i en salig blandning.


"Det spelar ingen roll om raderna i trädgården inte är raka och fina eller om man misslyckas med några kålplantor - stoppa bara dit något annat och kör på!"

Det kallar jag trädgårdsglädje! 


Kvällens program var del ett av sex. Skulle ni ha missat det så kan ni se det på SVT play (Länk HÄR). Nästa gång kommer det att handla om bland annat tomater.

Ha en fortsatt finfin kväll!

Kram,

9 kommentarer:

Anonym sa...

Jag såg det och gillade det jättemycket! Ska bli kul att se hur det fortskrider i hennes lilla trädgård! Kram Hanna

Törnrosa sa...

Visst var det ett av de allra bästa trädgårdsprogrammen TV visat. Helt underbart med hennes odlarglädje i den lilla men härliga bakgårdsträdgården. Och vilket fantastiskt foto! Inga långa sega sekvenser med enbart människor utan lagom snabba bilder i spännande vinklar, mustiga färger, spännande vyer. Mer sånt´!
Hej från Törnrosa

Johanna Stålros sa...

Underbart program;) Kram

Johnna G sa...

Jo tack och jag blev så himla glad. Även om det var lättsamt så var det ett riktigt program, inte som det senaste svt sände...Österlenska trädgårdar. Nåja man ska inte gråta över det som varit utan se fram emot det som kommer!

Förhoppningsvis skiner solen snar här hos mig.

Ingela - Mosters Trädgård sa...

Såg inte programmet men spelade in det, för ett trädgårdsprogram kan man ju inte missa!
Ska bli spännande att se det efter den positiva responsen :-)
Ha det gott. Kram, Ingela

Hélena sa...

Blev stormförtjust i programmet och i henne. Så fri från prestige! Jag har själv gått i tankar kring hur jag ska göra med rabatterna som jag ska anlägga i år, funderat lite på att stoppa in grönsaker, nu fick jag vatten på min kvarn.
Ha det bäst!
Kram Hélena

Kristina Bonander sa...

Vilken service att lägga ut länken till programmet! Missade det och ska ta mig en kväll och krypa upp i soffan med laptoppen. En liten guldstund för mig själv.

Ha det så gott
Kristina

Inger sa...

Mycket charmig tjej och ett tilltalande program:)

Villa Ryttarängen sa...

Missade det! Tack för påminnelsen ska kolla in senare. Pia