torsdag 16 februari 2012

Nytt ljus och ny trädgårdstidning


Visst har det blivit ljust på morgnarna? När jag åker till jobbet strax innan åtta är solen redan på väg upp. I morse var det extra härligt när solen var på väg upp och det lyste orange och gult över snötäckta ängar och åkrar. Välkommen tillbaka efterlängtade ljus! 
En annan välkommen nyhet är Hus & Hems nya trädgårdstidning. Jag är trogen prenumerant på Hus & Hem och den del jag har gillat allra bäst i tidningen är deras gröna sidor. För ett tag sedan såg jag med glädje att de även kommer att ge ut den här trädgårdstidningen. Jag har stora förväntningar och hoppas att hela tidningen blir lika bra som de tidigare nämnda gröna sidorna. Hasse Wester med bloggen Slottsträdgårdsmästaren skriver så HÄR på sin blogg om tidningen. Och efter att ha läst det blir i alla fall mina förväntningar ännu större! Hus & Hem Trädgård finns på facebook och HÄR kan du läsa mer. 

8 mars kommer första numret ut i affärerna och de första 100 personerna som gillar tidningen på facebook kommer att få en tidning hemskickad.  

Ha en finfin torsdag!

Kram, 
12 kommentarer:

Helena sa...

Javisst är det härligt med ljuset.
Jag vart oxå tipsad om den tidningen igår.Vi är ju några som byter tidningar med varann så den får jag så småningom.
KRAM från mig!

Hélena sa...

Vad spännande! Det känns som det behövs en ny trädgårdstidning, det finns inte så många att välja på.
Ha det bäst!
Kram Hélena

Lotta sa...

Vad kul! Men inlägget hos Slottsträdgårdsmästaren är från 2011?

Blomkärringen sa...

Kul! ska bli roligt att se vad de har för upplägg. Svårt att få för mycket trädgård just nu.
Tack för tipset!
Ha det gott!

Anna-Karin, Landet Krokus sa...

Lotta: Ja, jag såg det och tyckte också det var lite underligt... Ser nästan ut som om det har kommit ut ett nummer tidigare. Har mailat och frågat men inte fått något svar än... Återkommer!

Med fingrarna i (j)orden sa...

Ja visst är det härligt med ljuset! Får skynda mig in och gilla den nya tidningen!
Eva

Annika Christensen sa...

Helt underbart är det där vårvinterljuset. Skall kika i den tidningen.
Ha en skön kväll
Annika

Sabelhagens Olivlund sa...

Som jag längtat efter ljuset, underbart att det är här.
Låter spännande med en ny tidning. Ska hålla utkik efter den. Har inte Facebook.
Kram Maria

Inger sa...

Jag är så glad åt ljusa mornar och kvällar, skillnaden är stor nu. Är också glad över att min kompis Mariana kommer att skriva i varje nummer av Hus & Hem trädgård, så att lite norrlandsperspektiv kommer i tryck:)
Kram

Lantligt i smultronbacken sa...

Vad roligt med en ny trädgårdstidning. Den måste jag köpa, hann inte med de hundra första tyvärr

Kram Teres

Anette Sievers sa...

Hej Anna-Karin och alla andra!
Förra året kom ett enda nummer av Hus & Hem Trädgård, en one-shot – och det räknas ju inte riktigt. I år kommer 5 nummer, det första 28 februari.
Nu jobbar jag på med aprilnumret av tidningen, nummer 2, och alla härliga bilder stillar min värsta längtan efter våren. Visst, jag vet att det är vinter ett tag till - men ljuset väcker verkligen vårkänslorna! /Anette, redaktör

Anna-Karin, Landet Krokus sa...

Tack Anette för att du klargjorde! Ser verkligen fram emot det första riktiga numret!