lördag 4 februari 2012

Månadsbilden februari 2012

Den här månadens bild bli lite annorlunda. Dels är det kväll och mörkt och dels är vinkeln "fel". Som ni ser har snön kommit. Inga mängder. Än i alla fall. Det har snöat i nästan tre dygn. Sån där fin, lätt snö som är enkelt att skotta. Ljusslingerna behåller jag ett tag till. Det är ju trots allt bara februari.


I förgrunden syns doftrabatten med magnolia, luktolvon och silverpäron. Längre bak den begynnande rosträdgården.

Helgen ska spenderas i Stockholm med goa vänner, konsert, god mat, besök på Fotografiska, vinterpromenader och kanske även ett glas vin eller två. Vad ska ni göra?

Kram,

8 kommentarer:

Hélena sa...

Vi åker från Stockholm till Norrköping och 50 årsuppvaktning. Det ska bli spännande att följa din månadsbild. Kul med nattbild.
Ha det bäst!
Kram Hélena

Vardagens guldkorn sa...

Å vad mysigt med en Stockholmstripp! Här blir det en sväng till syster i Örebro i morgon för att hämta hem dottern som varit och myst med småkusinerna i helgen. Då passar vi också på att fira de 4 personer som lyckats fylla år sen vi sågs sist i julas =0)
Hoppas du får en mysig helg!
Kram Linda

Törnrosa sa...

Hmm, jag tror att jag knackar på hos dig och kommer in i värmen och myser. Ser så härligt ut, huset strålar i den vintermörka natten.
Hej från Törnrosa

Trädgården på Höjden... sa...

Fint med en kvällsbild. Snön lyser verkligen upp. Hoppas ni får en härlig helg.

Hälsar Åsa

Lotta sa...

Vi har också varit på utställning, fast med kaniner! ;o) Annars blir det en lugn och skönt helg! Hoppas ni har det trevligt.

Kram

monzan sa...

Vilket härligt hus! Och vad gäller ljusslingan; Självklart ska man ha ljusslingan kvar enda till det är ljust ute på kvällarna.
Hoppas att ni har det bra i Stockholm!

Monzan

TiniTott sa...

Roligt med en månadsbild så man kan gå tillbaka och titta sen. Kanske nåt att ta upp =) Supertack för fröerna! Nu är det bara att hålla tummarna för att jag lyckas haha. Ha det bäst! Kram.

Sabelhagens Olivlund sa...

Åh, din vackra månadsbild hade gått mig förbi.
Det ser hur mysigt ut som helst.
Kram Maria