söndag 19 februari 2012

Årets första drippdropp

Det märks att vi är på väg mot mars månad. Ena dagen är det fem grader varmt, drippdropp och årets första utomhusfika och andra dagen är det full snöstorm. Fredagen var i alla fall helt underbar och en del av lunchen spenderades (väl inpackad i varma kläder) ute på vår altan med senaste numret av Allt om trädgård.Även Hedvig tyckte att det var en strålande dag och passade på att mysa lite i solskenet. Svart katt mot vit bakgrund. Mycket är hon Hedvig men någon fotomodell kommer hon aldrig att bli ...Vi har också haft fint besök i helgen. En liten hackspett som ofta kommer och hälsar på. Inte heller den var någon fotomodell. Eller så kanske det mest berodde på mig och objektivet ...

Ha en fin avslutning på veckan!

Kram,

6 kommentarer:

Trädgården på Höjden... sa...

Det låter underbart med utomhusfika. Tänka sig!
Här har det regnat i två dagar nu och är mest slaskigt och geggigt och ganska trist. Snön börjar sakta försvinna och små vintergäck som var på väg upp innan snön slog till börjar åter synas. Hoppas de orkar slå ut och lysa gula snart.

Hälsar Åsa

Blomkärringen sa...

Precis så är det här också, töväder ena stunden och snöstorm näst. Men det inger ändå hopp om en vår i år också (:D
Svart katt mot vit bakgrund är ingen lek för kameran men jag tycker det blev en jättefin bild (:D
Ha det gott!

Johnna G sa...

Å jag borde verkligen bli bättre på utomhusfika! :-) Här var det snöstorm i går kväll och idag är det dripp-dropp...

Sabelhagens Olivlund sa...

Vad mysigt med fika utomhus till takdropp! Här har det smält ordentligt nu, regnade som sjutton i går. Fint väder idag, men hade annat att göra så utomhusfikan blev inte av. Borde bli bättre på det:)).
Om det inte fryser på blir det moppen till jobbet i morgon.
Kram Maria

AnnCharlotte sa...

Utefika.....mums för själen....
Ha det bra :)

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Så härligt det är med töväder. Även här har det varit plus ute. Men inte har jag utefikat. Himlarns... Det som är så mysigt. Pysslade lite i växthuset i varje fall - energitankning som heter duga. Så fin hackspett. Här är det vara talgoxar som vill hälsa på just nu :-)))

Kram, kram
Charlotte