onsdag 15 januari 2014

Grattis tulpanen!

Kul med gårdagens SVT-satsning på trädgård. Hade (såklart) önskat att programmet var dubbelt så långt, med mer bakgrund om deltagarna, mer tid för att höra om deras design-tänk och mer tid för diskussion kring de olika perennerna. Utslagstävlingen tyckte jag var hård. Jag hade nog varit den första att åka ur. ;)


Idag har jag en lyxig hemmaarbetsdag med roliga uppgifter. Skönt att kunna skrota runt i raggsockor och mysbyxor och sova bara en aning längre på morgonen. Passar på att sniffa lite extra på tulpanerna som står på köksbordet och önskar grattis. För ni vet väl om att det är tulpanens dag i dag?


Bild lånad från Formex.se


I morgon bär det av till Formex. Hoppas på att få massor av inspiration till både jobb och privat som jag kan använda under våren. Tar med mig kameran så jag ska försöka lämna en liten trendspaning. :) Är det kanske så att det är fler som finns på plats i morgon? Då kanske vi ses.

Kram,


5 kommentarer:

Meta sa...

Härligt med tulpaner det behöver vi nu. Kuk med Formex. hade varit kul att gå men så blir det inte i år.
Ha en fin dag
Kram Meta

Katarina sa...

Jag missade tulpanerna idag! Får bli dubbelt i morgon :-)

AnitasVäxtkraft sa...

Härligt med en egen dag för favoritblomman ... var ute i trädgården och kompletterade min bukett med lite kvistar. Lyckost som ska till Formex, hade gärna varit med /Anita

Marianne sa...

Hoppas du får en trevlig resa...jag får också köpa dubbelt imorgon..

Carina sa...

Ja nog kändes väl utslagningen snöplig...hade varit mycket roligare om det varit en som vunnit på slutet istället....Blir kul att se bilder från formex sedan....