måndag 16 maj 2011

Växtloppis i Hillevik

På lördag blir det växtloppis i Hillevik. Då finns möjlighet att fynda eller byta till sig både nytto- och/eller dekorationsväxter. På mitt bord kommer det till exempel att finnas många olika sorters tomater och chili, fingerborgsblommor, gurka, kål, penséer, tobaksblomma, fröpåsar och lite annat.

Självklart finns det fika att handla på plats. Det blir hembakat med trädgårdstema som min snälla pappa bakar.

Hoppas ni har vägarna förbi! Kram,

3 kommentarer:

Anette sa...

Det är växtmarknad i Torsåker samtidigt!
Hrmm, det är så att jag har otroligt dåligt med grönsaksplantor förutom tomater, men här finns väldigt mycket att byta med...imorgon?!
/Anette

Helens trädgård sa...

Underbart med växtmarknad!
Man kan hitta så många fina växter till en billig peng :=)
Hoppas det kommer mycket folk som vill handla.
Önskar dig en fin kväll!

Anonym sa...

Åh, vilken mysig idé! Klart jag tittar förbi :o) Har tyvärr inget att byta, då jag sådde mina frön så sent som i lördags, men det går ju att njuta av andras plantor (kanske köpa någon?) och det goda fikat :o)

Vinkevink från Jenny