måndag 30 maj 2011

Kan inte kommentera..?

Jag har stora problem med blogger just nu ... När jag försöker lämna kommentarer så blir jag ombedd att logga in igen. Och igen. Och igen!!! Är det fler som har samma problem?!

Hmm... Har ni samma problem så kan ni ju knappast lämna någon kommentar hos mig heller...
Förvirrande!

Kram,

4 kommentarer:

Furulunden sa...

Har det samme problemet. Hos noen får jeg lagt inn kommentarer som her hos deg. Jeg får heller ikke frem min innlogging øvert på min bloggside, så jeg må gå via "logg på" hver gang jeg skal legge inne nytt innlegg, til tross for at jeg har logget meg inn. Satser på at det ordner seg en vakker dag:)

Helens trädgård sa...

Har precis samma problem, hoppas teknikerna löser det snart.

Hans sa...

Hej, jag hade samma problem att kommentera andras bloggar för en vecka sedan. Då fick jag tipset från Berit i Piteå att se till att jag inte skulle kryssa i rutan för att ständigt hållas inloggad. När jag tog bort den inställningen fungerade det bra igen.
Hoppas det löser sig och börjar fungera igen, det är trist med Blogger strul.
Ha en bra dag.

Martina sa...

Jag har haft samma problem!