lördag 30 april 2011

Tulpanfrossa

Än har inte mina tulpaner slagit ut. Men jag njuter av era fina tulpan-bilder så länge. Och av denna färgfrossa. Skulle inte vara helt fel att ta en tripp till Holland när det ser ut så här.


Dagen har spenderats ute i blivande Köksträdgården. Har kommit en liten bit längre. I morgon hoppas jag på att börja se slutet av projektet och få göra det allra roligaste. Så och sätta potatis! :)

Hoppas ni har en finfin helg!

Kram,

10 kommentarer:

Suss o Kai sa...

Oj är det verkligen sant :) det är ju verkligen vackert med så mycket tulpaner :) Kram Suss

Hundliv sa...

Så häftigt med tulpanodlingarna. Har varit där en gång och Amsterdam har blivit en favorit jag önskar besöka igen. Brukar kika in här och inspireras av dina inlägg, jag har nyss flyttat till hus och denna sommar kommer mest få handla om att se vad som kommer fram i trädgården men små projekt tar vi itu med redan nu :)
Trevlig helg!

Lotta 8`) sa...

Det ÄR vackert med alla tulpaner i Holland! Jag har varit i Keukenhof och det var helt fantastiskt! Så mycket härliga färger i parken - underbart vackert :)

Spännande med din köksträdgård, läste ikapp mig lite och såg hur du ritat och det faktiskt - det måste ha sett roligt ut den morgonen du var ute med sprayburken :)
Men vet vad du menar, idag har jag gjort storröj och grannarna som inte har samma intresse som mig, tittade storögt när jag for runt med spaden och grejade. När dottern sedan hjälpte mig lägga ut vattenslangen som "ritbräda" för framtida omformation, då frågade de vad vi sysslade med ;)

Trevlig valborgskväll :)

Isas Trädgård sa...

Oj, oj vilken färgprakt ... nästan svårt att föreställa att ALLT detta är tulpaner ! MÄKTIGT !
Ha en trevlig kväll !
Kram/Isa

Unknown sa...

Hej!Hoppas allt är bra med dig! Det var länge sen jag tittade hit och jag ser att jag missat en massa fint! Här blommar inte heller tulpanerna än. Kramar!
PS.Nu kan du länka till min webbutik om du vill och så har du chans att vinna det nya blomstödet virvla..

Lotta sa...

Det är faktiskt otroligt att en enda blomma kan vara en sådan enorm industri, men vackert är det onekligen. Ska bli spännande att se resultatet av dina mödor i trädgårdslandet.
Kram

Vita rosor och förgätmigej sa...

Det är ju heeeelt galet! Vad gör de med alla tulpaner? Ska bli så spännande att se hur din köksträdgård ser ut nu! Näe, nu måååste jag ut och gräva och mura i min trädgård!

Kram/ Anna

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Så mäktigt det ser ut så där från ovan!!! Vilka färger och vilka mönster. Skulle verkligen vara en upplevelse att åka dit nu.

Vad härligt det låter med köksträdgårds-jobbet du håller på med. Blir kul att se sen! Jag är så glad över mina hihi... odlingslådor har kommit (en del är ganska stora...). De kommer både att användas till köksträdgårds-odling, men också till massor av blommor och även vara en plats för 'undantags-växter' o s v.

Ha det fint i dag vännen!
Kram
Charlotte

Katarinas trädgård sa...

Men hjälp vad härligt! Dit vill jag absolut åka! Nu!!! Men det är ju inte dumt här hemma heller!
Ska bli spännande att se din köksträdgård!
Ha det bra!
Kram
Katarina

Sophia Callmer sa...

som mattor av färg helt underbart med dessa hav av tulpaner. Köksträdgårdsgrävning, gödsling har det stått på här, längtar som du efter att så, snart är jag klar, två sängar till sen! ha en bra vecka/Sophia