måndag 18 juni 2012

Trädgårdsbesök

I eftermiddag väntar finbesök från bästa Anette med bloggen Dagens bästa bild. Anette ha en helt fantastisk trädgård som jag besökte för ett år sedan. Om ni mot förmodan skulle ha missat hennes blogg så måste ni bege er dit. Anette är enormt kunnig och jag tror att hon kan svara på det allra mesta vad gäller växter.
Fick även en fråga via mail i helgen om jag tar emot trädgårdsbesök. Och ja. Det gör jag. Tycker det är så himla kul att prata trädgård med någon som verkligen är intresserad. Hur intresserade mina vänner och kära make än är så märker jag ju att de lyssnar på mitt växtpladder mest för att göra mig glad. ;)Öppen trädgård
Om ni inte vill boka ett privat besök i Landet Krokus så kommer jag att ha öppen trädgård i augusti. Den 11-12 augusti slår nämligen hela trädgårdssverige upp portarna för er trädgårdsintresserade. Skulle det vara så att du också vill visa upp din trädgård eller hitta någon annans fina trädgård att besöka? Då finns alla möjligheter. Kika in till Trädgårdsriket. Där hittar du Landet Krokus och även Anette med Solbackens trädgård.
Välkommen!


8 kommentarer:

Sabelhagens Olivlund sa...

Vad roligt med trädgårdsbesök, hoppas ni hade trevligt och vädret var med er.
Jag brukar ofta kika in på Anettes fina blogg.
Ha det gott.
Kram Maria

Stugtäppan sa...

Förstår precis vad du menar med att make och vänner lyssnar. Maken är väldigt hjälpsam med att gräva mm men det är mest för att glädja mig.

Tant Otteskrufv sa...

Jag instämmer helt, det finns inte mycket som är roligare än att pladdra trädgård med någon som är lika galen som man själv. Men så länge familjen inte reser sig och går så inbillar jag mig att de i alla fall intresserar sig en aning :)

Hélena sa...

Jag vill väldigt gärna komma och besöka dig i din trädgård. Det skulle vara så roligt att se allt vackert i verkligheten :-)
Ha det bäst!
Kram Hélena

Anette sa...

Åh så roligt det var att komma till dig på riktigt. Att känna igen delarna och få ihop det till en helhet. Med havet närvarande i bakgrunden. Kunde inte haft en mer givande eftermiddag.
Sommargott fika i gassande sol. Jag åkte hemåt med många nya fina minnen och plantor. Tack!!!!
Här hemma kom strax en besökare till mig. Vi hade precis lika trevligt.
Alltid lika roligt att jämföra olika förutsättningar och tankar kring det här med odling och växter. Det ger mig lika mycket att vara som att ta emot besök.
Välkommen till Torsåker!
/Anette

Helens trädgård sa...

Kul med trädgårdsbesök. Är övertygad om att ni hade trevligt :=)

Önskar dig e fin midsommarvecka!

Inger sa...

Hej Anna-Karin,
vore trevligt att få besöka både dig och Anette i sommar, problemet är att hinna allt man vill göra. Du är välkommen till mig den 15 juli då jag har öppen trädgård för STA, annars kan du komma när du vill.
Kram

Tina sa...

Nej men så trevligt =) Man kanske ska leta sig lite uppåt dom dagarna och få till ett besök. Kram!