fredag 5 november 2010

Blommig fredag - tema besökare

Härliga fredag! Och idag är det en extra bra dag för jag är ledig. På fredagar är det "Blommig fredag" hos Katarina på Roses and Stuff. Här hittar du fler blommiga besökare.

Jag hänger på som vanligt! I dag är det tema besökare. Det är ju inte bara våra vänner som kommer och hälsar på, det är mängder av små besökare av olika slag. Favoritbesökarna hos mig är fjärilar, humlor och fåglar. Älskar när det kvittrar och fladdrar runt omkring när man är ute. I höst har jag haft en rödhake som har varit särskilt nyfiken på vad jag har hållt på med och suttit och pratat med mig när jag har varit ute och grävt. Man kan bli lycklig för mindre... :) Nu ska jag ut och pyssla färdigt på min ledig dag! Bilder kommer sen.

Kram,7 kommentarer:

Margot sa...

Underbara bilder! Sommaren skulle inte vara detsamma utan våra små fina besökare!
Ha en trevlig helg!
Margot

easygardener sa...

Beautiful pictures. We need as many bees as possible in the garden!

Anette sa...

Fina små besökare hos dig!

"Grannen" /Anette

viola sa...

Bellissimi i tuoi visitors! Really nice
:)

Monica sa...

Ulliga gulliga humlor är besökare man gärna vill ha i sin trädgård :)
Tjingeling

AnnCharlotte sa...

Så fin den lilla flugan är...

Katarina sa...

Vackra bilder! Och vackra tesilar i inlägget ovanför.