söndag 8 januari 2012

Säsongen för gnissel och gnirk är här

Finns det något härligare än en packe tulpaner så här års? Tror inte det. Det gnisslande ljudet av färska tulpaner är oslagbart.

Idag är sista dagen på en lång och skön ledighet. Har varit ledig sen i onsdags så nu är batterierna fulladdade igen. Det kan behövas för januari kommer att bli en tuff månad, arbetsmässigt. För att inte tala om februari och mars.Just nu får ni stå ut med inomhusbilder lite då och då. Känns som utbudet av fotomodeller utomhus är lite mer begränsat vid den här årstiden. 

Ledigheten har varvats mellan träning, fröbeställningar, promenader och tidningsläsande. Underbart slappt har det varit!Några julprydnader ligger kvar, här och där. Får plocka bort dem eftersom. Ingen stress ... ;)Nu kommer det sakta men säkert att få flytta in fler och fler vårblommor. Färgerna jag väljer är långt i från juliga. Orange, rosa och gult. Vilka favoritfärger har ni på tulpanerna?

Kramar!


12 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vad jag älskar detta gnissel och knirk! Jag är mest svag för vita tulpaner, tätt följt av ljusrosa och lila. In med våren!

Vilket underbart mysigt och vackert hem du har!

Kram Hanna

Mi´s nya liv och det jag redan levt sa...

Hej !

Vilket snyggt kök Du har.
Satte upp ljusblå fjärilsgardiner.
Känns mycket lättare när allt det tunga och mörka försvann.
Köpte mörklila o.vita tulpaner, får se vad det blir för färg nästa gång.

Villa Ryttarängen sa...

Håller med Vitsippan vilket kök!!! Ja du vilken favoritfärg, jag kan inte bestämma mig men rosa är ju alltid rosa och så gillar jag ju lila. Dubbla gula och oranga är jättefina,De vita är också snygga så nej alla tulpaner älskar jag.

Törnrosa sa...

Idag har jag fyndat din fina blogg. Får se om jag imorgon kanske kan fynda några tulpaner på Coop.
Hej från Törnrosa

Anna Vattenkanna sa...

Tulpaner... jag tycker bäst om alla! Gillar variation och nu denna årstiden brukar jag unna mig och familjen tulpaner på köksbordet. tredje buketten är på sluttampen nu, dubbla gula Monte Carlo som doftar vidunderligt. Få se vad det blir för färg på nästa bukett :-)

Kram Anna Vattenkanna

Katarinas trädgård sa...

Härliga våriga färger hos dig! Tulpaner kan man inte få för många av, till jul vill jag ha riktigt röda, men sen gillar jag buketter med blandade färger och de mörka Queen of Night förstås!
Ha det bra och jobba inte för mycket!
Kram
Katarina

Vita rosor och förgätmigej sa...

Ah, såååå vackert! Jag älskar den gröna färgen ni har på väggen i matsalsdelen... Måste kännas lite som att vara i en berså. ;)

Tulpaner är magiska och mina färgfavoriter har länge varit rosa, lila och vitt. Meeeen i år har jag upptäckt mixen rosa, lila, gult och orange. Härligt med färg efter den mörka hösten!

Kram vännen/ Anna

Lotta sa...

Fint kök! Dessa härliga tulpaner. Jag gillar vita, rosa och lila men ge mig en stoor bukett med blandade färger så slår den nog det mesta.

Kram

Unknown sa...

Åh, så fint du har det! Om jag skulle vara tvungen att välja en tulpanfärg (tack och lov att jag inte måste det) så skulle det bli ljust rosa. En bukett med sådana och videkvistar - det är ljuvligt!
Kram!

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Såå fint du har det och läcker vårligt. Tokgillar den gröna färgen på väggen!! Oh, vilken är favoritfärgen på tulpaner.... Gillar ju alla egentligen. Men om jag bara måste välja så blir det lila hihi........

Kram, kram
Charlotte

Karin - Mina Rum sa...

Krispiga tulpaner! Finns det något vårigare? Jag brukar alltid stå och hålla i en massa olika färger på tulpaner, men det brukar alltid sluta likadant. Nämligen att jag väljer rosa eller lila. Men så är ju rosa min favvofärg också.

Kram!

Tina sa...

Tycker ju om de flesta färger, men vita och ljust rosa funkar alltid =)