tisdag 31 januari 2012

Och vinnaren är ...

Just nu drömmer jag om lata dagar i trädgården. Den här tiden på året är den som är mest stressig rent jobbmässigt. Det är massor av deadlines som ska hållas och inte sällan blir det stora omkastningar. Jag klagar inte. Det är kul när det går undan. Och som egen företagare är det ett kärt problem att ha mycket jobb. Men jag kan inte låta bli att drömma lite om slappa dagar i skuggan. Eller i solen för den delen. 


Frövinnare
Så är det dags att meddela vem som blev vinnare i fröutlottningen från Odla.nu. Jag skulle gissa att med alla dessa fröer går det att skapa sig en egen blomstrande äng att ha goda middagar på. 
Det var 26 stycken som ville vara med i utlottningen och alla hade svarat på vilken sommarblomma de gillar bäst. Jag använde mig av en slumpgenerator på nätet för att få fram en vinnare.

 

Slumpen valde nummer 15. Det blev alltså Marianne med bloggen Trädgårdsvis som vann. Mariannes favorit till sommarblomma är petunior. Hon skriver att de är hennes favoriter för att det finns i så många varianter. "Doftande, dubbla, hängande, buskiga och i alla regnbågens färger....bästa sommarblomman!"
Marianne och jag bor nästan grannar (ca 3 mil) så det är lite extra roligt att fröerna hamnar hos henne. ;)

Stora grattiskramar till dig! Skicka din adress till ak@landetkrokus.se så förmedlar jag den vidare till Odla.nu för leverans av dina fröer.

Ha en finfin tisdag!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Här är en till som längtar efter vår och sommar... Tänk första pensén.... Eller ja... första? Låter som om det bara skulle bli EN. Skvatt omöjligt. Penséer kommer i grupp. Stor grupp. Stor lycka :)

/J, drömmer och längtar

Marianne sa...

Tack för vinsten nu blir det trångt i miniväxthuset...och källaren... växthuset och i rabatterna i sommar. Härligt!

Inger sa...

Grattis till Marianne från mig!

Tant Otteskrufv sa...

Den där picknicken på smörblommeängen skulle allt vara trevligt att vara med på! Eller är det någons tomt som sluttar ner mot vattnet? De kanske sitter där och äter alla dagar med vackert väder...:)

Marianne sa...

Hej igen du tar väl bort mina "hemliga" inlägg....efter du tagit del av dem. Tack! PS. hoppas vi ses på något trädgårdsmöte i vår.

Marianne sa...

Tack igen nu har fröerna anlänt...det ska bli en blomsteräng för min dotter som gifter sig i juni, extra fint tack vare att turen var på min sida.