torsdag 5 januari 2012

Första månadsbilden 2012

Första månadsbilden för i år skiljer sig en hel del från förra årets januaribild. Då hade vi över 1,5 meter snö på vissa ställen i trädgården. Nu knappt ens lite frost.


I natt har det i alla fall varit lite kallt och idag kikade solen fram i några minuter. Känns skönt att det är lite kyligare. Då kanske, kanske det kan komma snö snart.Isen har lag sig på lillviken. Det kanske går att åka skridskor snart? Eftersom det inte finns någon snö (och jag ska åka halvvasan i slutet av februari) så börjar längtan efter snö bli ganska stor.Precis när vi skulle gå in, jag och Hedvig, så började det i alla fall att snöa. Bara några få flingor men 
många bäckar små ... ;) 


Röda planket blir extra snyggt med lite frost. Svårt att förstå att om bara ett halvår kommer det knappt att synas bakom all grönska.

Ha en finfin trettondagsafton!

Kram,
4 kommentarer:

Hélena sa...

Men visst är det roligt med en sån förändring. Ibland när jag tittar på bilder från sommaren tror man inte att det är samma trädgård.
Ha det bäst!
Kram Hélena

Villa Ryttarängen sa...

Smart att ta en månadsbild. Det är ju så spännande att se förändringarna genom årstiderna. Pia

Mia sa...

Tjusiga stilfärdiga bilder från din trädgård. Lite snö kan inte göra någon skada, vi har fått lite faktiskt, men 1,5 meter är inget jag drömmer om. Kommer det 20 cm innan våren håller det i massevis :)

Sabelhagens Olivlund sa...

Så vackert ni bor, och månadsbilden är så fin. Ni har så stort och charmigt hus.
Läckert med det röda planket.
Jag tycker det går jättebra med vinter utan snö:).
Kram