tisdag 10 januari 2012

Betula on my mind

Idag har vi pratat om björk på jobbet av någon anledning. Vackra vita Betula. Vi pratade mönster, bark, stammar och så björkmöbler. Att göra själv eller att få någon annan att göra åt oss. Då menar jag inte vanliga möbler i sval, nordiskt, blont trä. Utan riktiga björkstammar.


Tänk att vakna upp i den här! Måste nästan kännas som att sova i en björkdunge ... Sängen kommer från Rustic furniture och kan bli din för ca 15 000 dollar.


Tycker man att det är för mycket pengar eller att sängen kanske tar för mycket plats så kan man satsa på en väggdekor från colorTHEORY. Tycker det här barnrummet är alldeles bedårande.


Eller varför inte ta in en liten björkdetalj i form av ljus från Crate&Barrel eller bordsben till soffbordet från Refinery Concrete. Båda de skulle gärna få flytta in till mig vilken dag som helst.

Kram,

10 kommentarer:

Lotta sa...

Åååh, soffbordet var riktigt fint, vill ha!

Linda sa...

Så artig:)

Hélena sa...

Vilken läcker säng! Björk är vackert.
Ha det bäst!
Kram Hélena

Katarinas trädgård sa...

Snyggt! Fast helst skulle jag vilja ha en liten björkdunge i trädgården... ja, jag har ju sååå mycket plats ledig... suck...
Gnäller
Katarina

Villa Ryttarängen sa...

Björkar är verkligen fina med sina vit/svarta stammar. Har precis hängt en björkrisruska i bastun som eldas med björkved. Jag har björkbokhylla men ser den helst i naturen eller i bastun. Härliga bilder du visar tack för dem. Kram Pia

Hälsokick sa...

Woooow! Så himla fint, har älskat björkar ända sedan jag var ett litet barn :)

Fröken Grön sa...

Men oj, så mycket härlig inspiration du bjuder på!
Den där sängen är verkligen makalöst fin. Kanske man skulle ta sig en runda ut i skogen med yxa, hehe!
Önskar dig en fortsatt fin helg.
/Anna-Karin

Lizettes Krypin sa...

Wow, riktigt snygg säng...

Annika Christensen sa...

Nej vackrare kan det nog inte bli.
Underbart!
Härligt att få vara svensk eller er hur?
Ha en skön kväll
Annika

Lotta sa...

Jamen, precis så har jag tänkt mitt björkdungeprojekt. Lite glesare bara så jag får plats med en hängmatta. Dit jag kan stappla fram och slänga mig om sådär 30-40 år ... (eller jag ska kanske jobba lite mer intensivt och satsa på sängen.)
Kramar