onsdag 17 augusti 2011

Hemma hos Charlotte - tjejen med trädgårdsflow

I söndags var jag och hälsade på supergulliga Charlotte och hennes familj i Sundsvall. Ni som läser hennes blogg vet att det här är en tjej med öga för det vackra. Här kommer ett urval av alla de vackra planteringar och detaljer som finns i Charlottes trädgård. Bilderna gör inte trädgården rättvis på långa vägar ...
Hon har trädgårdsflow helt enkelt och precis så heter hennes underbara blogg. Se HÄR.

Tack snälla, söta Charlotte för att jag fick komma!

Kramar!
10 kommentarer:

Helens trädgård sa...

Vackra bilder från en vacker trädgård.
Ha det gott!

Trädgården på Höjden... sa...

Så kul att se bilder från Charlottes superfina trädgård tagna av någon annan. Vilken härlig dag ni måste ha haft.

Hälsar Åsa

~~~Lydias Gröna Fingrar~~~ sa...

DET är verkligen en trädgård jag skulle vilja se IRL, tack för vackra bilder!

Hélena sa...

En härlig trädgård och en härlig blogg...precis som din!
Ha det bäst!
Hélena

Helena sa...

Åh jag skulle gärna besöka hennes trädgård!O vilket vackert hus uj uj.
KRAM från mig!
ps.jag kan skicka häxört maila i så fall!

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Heeej!

Så kul det var att du kom och hälsade på Anna-Karin!! Å fint väder var det också. En toppendag helt enkelt.

Kan tyvärr inte gå på Wij:s skördefest. Ska jobba då. Det är trädgården dag på 'mitt jobb' på västkusten. Så jag ska vara där hela helgen och fixa och dona :-)

Kram, kram
Charlotte

Lone sa...

Hej Anna-Karin.
Dejlige billeder du viser af Charlotte og hendes smukke have. En blog jeg følger med stor fornøjelse.
Kh Lone

Vita rosor och förgätmigej sa...

Ja hon är heeelt fantastisk! Önskar man hade en trädgård som var ens i närheten av lika välordnad som hennes är... Men, men... vad är väll en bal på slottet. *haha*

Vad snyggt det blir med den nya rabatten hos dig! Jag blev så galet inspirerad när jag var och hälsade på hos dig att jag har tagit tag i massor som bara har legat och väntat på inspiration i min trädgård. Tack för att jag fick komma och hälsa på dig och M goa Anna-Karin! :0) Växten heter Hundrova och är en gammal klätterväxt med giftiga bär. Den självsår sig efter några år på samma växtplats. Jag hoppas den är härdig hos dig... Den vissnar ner varje vinter för att komma igen med nya rankor nästa vår.

Kram/ Anna

Maria Hägg sa...

Jag hittade hit via trädgårdsflow och måste säga att det kliar i mina fingrar, och det värmer att se att vi är så många som dela samma intresse! Jätteroligt!

Vänliga hälsningar
Maria Hägg

Unknown sa...

What amazing garden and house, have to visit her blog to see more.