lördag 13 augusti 2011

Magisk morgon i augusti och en försenad månadsbild

Vilken morgon! Tyst, lugnt, glittrande dagg i den strålande solen. Så här ska alla morgnar vara. Bilderna är från den frodiga köksträdgården. Bästa platsen just nu.
Månadsbilden i augusti

Skuggorna sträcker sig längre. Det märks att dagarna blir kortare. Det är dagg i gräset och färgerna är sensommarskarpa. Två nya rabatter är grävda sen julibilden. Den ena är början till rosrabatten och den andra till en lite större skuggrabatt. Just i den upphöjda delen som syns i mitten av bilden kommer det att få flytta in några mindre träd så småningom. Äntligen rumsavdelare. 


När nästa bild kommer då är det höst. Lite vemodigt. 

I morgon ska jag ut på roligheter! Två trädgårdsbesök står på agendan. Mer om det senare. 

Ha den allra bästa av dagar!
7 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Fina bilder, ja tänk nu är det ofrånkomligt nu är det på G kära hösten....Kram Johanna

Sabelhagens Olivlund sa...

Vilka magiska bilder! Du har fångat de härliga färgerna så bra. Håller med dig om att det var speciellt vackert i morse.
Maria

Anonym sa...

Otroliga bilder! Åh vad jag längtar efter en solig morgon nu, det var länge sen härnere i Malmö. Ha en fin kväll! Kram Hanna

Lotta sa...

Idag var det till och med så min 16-åring sa: Kolla, mamma, blå himmel!!! när jag hämtade honom från en kompis. När solen visar sig frågar han väl vad det är som lyser!!!
Underbara bilder!
Kramar

Mia sa...

Nu har jag kikat igenom sommaren köksträdgård hos dig. Så mycket smaskigt och gott. Har du växthus? Kan inte komma ihåg att jag sett ett, dina gurkor är ju jättefina. Och rödblommande bonbönor,hm, undrar var jag får tag i dom.. Kronärskocker, det ska jag försöka till nästa år, det är ju så gott. Härlig inspiration :)

LINDA sa...

Åh, jag är full av beundran inför dina underbara bilder. Du får ett sånt fantastiskt ljus i dem.

Ha en bra dag!
//Linda

Anita sa...

Vilken härlig färgprakt. Rena explosionen. Håller med, de stilla augustimorgnarna är magiska.