fredag 19 augusti 2011

Ljusterapi

Nu när det börjar bli lite mörkare om kvällarna gillar jag att tända ljus ute. Det blir så vackert. Känns så jättemysigt att gå runt och småpyssla och så bara stanna till och titta på det hemtrevliga ljusen.


Det här är ljusterapi och trädgårdsterapi på samma gång. Flytljusen kommer från Wij Trädgårdar. Tillsammans med jätteverbena, Verbena bonariensis, flyter 'Linnéaus' och 'Mme A. Meilland' ('Peace').Lilla vattenblänket i Silverrabatten har fått några flytljus. Här har vita Dahlior fått leka näckrosor. Funkian 'Patriot' lyser verkligen upp i skymningen. Nästan lika mycket som själva ljusen.I Medelhavshörnan, som är den mest möblerade delen i trädgården, har varvas ljuslyktor med blomkrukorna. Stallyktan hade jag turen att ropa hem på Tradera. Den är så fin tycker jag.Ha den bästa av helger, mina vänner!
11 kommentarer:

Helena sa...

Åh vad fint du gjort!Ser så mysigt ut o stall lyktan är så fin.
KRAM från mig!

Anna Vattenkanna sa...

Verkligen stämningsfulla bilder... och att du tänder ljusen även för dig själv när du går och pysslar tycker jag är så fint. Allt för många pyntar och piffar bara när de får besök och middagsgäster och det ska man ju gärna göra - men även ha det vackert bara för sin egen skull är viktigt.

Önskar en bra helg, kram Anna Vattenkanna

Johanna Stålros sa...

Så fantastiskt fint! Den första bilden är magisk. kram Johanna

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

HÄRLIGT!!!! Det är så rofyllt och mysigt att tända upp i trädgården. Och flytblommor.... favoriter :-))) jisses vilken snygg lykta du hittat. I somras när jag var på auktion ropades det ut en liknande. Men attans. Jag blev snål, fast egentligen blev den inte dyr alls. Ångrade mig direkt :-)

Kram
Charlotte

Helens trädgård sa...

Sååå mysigt!
Sen är ju bilderna helt underbara!

Ja, nu börjat 'värmeljustiden' :=) Har faktiskt varit till IKEA i Haparanda och laddat upp inför hösten.
Trevlig helg!

Anonym sa...

Så vackra bilder, åh, jag blir så inspirerad av din blogg! :) Värmeljustiden är definitivt här, ikväll är det rena höstrusket i Skåne. Ha en fortsatt fin kväll! Kram Hanna

Jenny E sa...

Vad otroligt fint du har det, Anna-Karin! Du har verkligen känsla för färg och form i alla lägen, på alla sätt. Jag kikar in här ibland, inte så ofta men blir alldeles varm varje gång, och inspirerad.

Trädgården på Höjden... sa...

Så mysigt, vackert och rofyllt. Jag gillar verkligen sensommaren och den tidiga hösten.

Ha en fin lördag.

Åsa

Hanna C sa...

Åh, så fint!
Kram Hanna C

Unknown sa...

Så koslig ,å tenne lys er noe av det fine med høsten ,Marit.

Godastunder-tokigaidéer sa...

Underbart härligt, sååå mysigt med levande ljus i trädgården.

Kram Anna