måndag 29 augusti 2011

Det enkla är oftast det vackraste

En överbliven konservburk, ett gäng dahlior och några luktärtor. Enkel och vacker vardagslycka!I bakgrunden anar ni den senaste rabatten - Murrabatten. Där är tanken just nu att grundstommen ska gå i mörkt rödbladiga växter. Med ett stänk av lime, vitt, lila och svart. Ett eget inlägg om den kommer ... Lovar!

I fredags kom det ett paket med posten från goaste Helena med underbara bloggen Helenas hem och trädgård. Tidigare så har hon visat sin ursöta häxört på bild. Jag kunde inte hålla mig utan tiggde till mig ett exemplar av henne. Och titta så många fina jag fick! Lycka igen! :) Här kan ni läsa ett helt inlägg om HÄXÖRT som Helena har skrivit.Har ni sett så söta blommor? Och se så nyfiken Smilla är ... :) Nästan lika som matte!

 Kram,

11 kommentarer:

Anonym sa...

Oj vad nyfiken jag blir på din murrabatt! Har ju själv tänkt i dom färgbanorna till min kommande rabatt, och ser fram emot att få veta mer!

FINT med konservburken, och den lilla häxörten är ju hur söt som helst! Kram Hanna

Sabelhagens Olivlund sa...

Vad roligt med paket på posten! Fint innehåll! Vilken ljuvlig bukett i konservburken. Jag har varit lite 'motståndare' (fått för mig att de är svåra..) till Dahlior, men jag faller nog snart.
Så söt kisse!
Maria

Anna Vattenkanna sa...

Häxörten är bedårande liksom din kisse!

Ska bli intressant att få följa din murrabatt. Gillar färgerna du planerar...

fint med en konservburk och blommor... less is more.

Kram Anna Vattenkanna

Helena sa...

O så fina bilder tänkte jag genast när jag såg luktärten o dahlian så dyker 'mitt'paket upp eller ditt är det ju :-)
Hoppas nu att de tar sig sådär lagom bra ;-) jag svär mig fri nu från invasionen fniss
KRAM från mig!

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Vad spännande med murrabatten! Alltid kul att få följa med i projekt. Fiiiiina färger också du tänker dig :-)))

Så vackert med blommorna i konservburken. Gillar!!!

Kram
Charlotte

Unknown sa...

ska bli intressant med din murrabatt!!

susanne

du är det viktigaste ditt liv! sa...

Vännen, som vanligt... Helt underbara bilder och visst är det enkla oftast det fina!
Må gott!
Kram Jennie

Lotta sa...

Åhh, häxörten vet jag att jag sådde i våras! Jag har dålig koll på vad som grott...nu blev jag ju grymt nyfiken...och kolmörkt är det och regnar gör det... Din rabatt låter underbart vacker. Fina stenar har du också.
Kram

Maria Hägg sa...

Lika fint som vanligt!
Missa in att tävla om en ny sekatör på bloggen :)

Vi hörs och störs!
Soliga hälsningar med vissa lokala regnskurar
Maria Hägg

Lotta sa...

Klart du får använda bilden på nävan. (Och jag var ute i gryningen och kikade i 'barnkammaren', och där fanns minsann lite grönt i en kruka märkt häxört. Kan iof sig vara från björken bredvid men jag får väl glädja mig tills sanningen syns.)
Kram

Suss o Kai sa...

Vilken söt bukett Kram Suss