söndag 14 augusti 2011

Färgglad middag för två

Det är något med augustiljuset. Varmt, mjukt, lockande. Och liksom lite rött.


Efter veckor av resande, kalasande och alla träffar med underbara vänner och familj var det faktiskt skönt att få krypa upp på altanen och äta middag på tu man hand.


Sista semesterdagen firades med ett glas rosé. På måndag börjar vardagen med jobb, träning, kurser och annat. Jag klagar verkligen inte. Känner mig utvilad och redo för hösten.Förhoppningsvis stannar sensommaren ännu några veckor och man får njuta av ljumma kvällar och helger. Är det bara jag som trivs nu? Lagom varmt, vackra färger och en doft av förmultnande i luften. Med löfte om en ny vår.


Kram,


7 kommentarer:

Anonym sa...

Härliga färger och en himla snygg dukning! Hoppas du får en bra dag på jobbet imorgon. Kram Hanna

Johanna Stålros sa...

Jättefin dukning! Jag gillar oxå sensommaren, har semester just nu och njuter! Kram Johanna

Mamma Mimmi sa...

Tack för dina vänliga krya på dig ord - nu är det tack och lov lite mer fart på "tanten" igen. Man tackar vetenskapen för antibiotikan.
Jag håller med dig att det är fullkomligt underbart så här i mitten på augusti och det gör mig tokig med alla människor som deklarerar att "allt är över", det är höst och skor och jacka ska på. Herregud det är evigheter kvar av härligheterna!

Leena sa...

Mmmm ... ett så lockande inlägg, till att njuta av augusti och det sista av sommaren. Så härligt! Det är jättegott med augustikvällar, med grill och något gott från landet. Det är drömmen från maj när man planterade de späda plantorna och hoppades på dignande grönsaksland och solmogna tomater ... det är nu som den drömmen går i uppfyllelse!

Sabelhagens Olivlund sa...

Vilket vackert ljus i dina bilder, så fint! Det är så mysigt att sitta och äta middagar ute på altanen.
Visst är det mycket kvar av trädgårdssäsongen ännu, och mycket mer kommer att hinnas med att planera och plantera. Men jag skulle allt vilja ha mer fritid och mindre tid på jobbet:)).
Kram Maria

Trädgården på Höjden... sa...

Så mysigt det ser ut. Visst är det härligt att fara runt och träffa goda vänner och familj men det ligger allt något i det där med "borta bra men hemma bäst", eller hur?

Hälsar Åsa

Eva-Lotta Persson sa...

Fina bilder med mycket färg, vi närmar oss den vackra årstiden HÖST, färgernas årstid, och den klara friska luftens årstid... jag älskar den :) Må så gott, Lotta