måndag 15 augusti 2011

Ännu rödare i röda rabatten

Tidigt i våras strödde jag ut blandade vallmofrön i rabatterna. Har försökt flera år att få in kornvallmo men det vill sig inte. Så i år verkar det som om det funkar. De blommar i alla möjliga och omöjliga färger. Vitt, gult, orange, rosa och RÖTT. Den röda finns bara på ett endaste ställe. Och gissa var ..?  ;)


I den röda rabatten såklart ...


Ett tidigare inlägg om den röda rabatten hittar du HÄR.

Kram,

4 kommentarer:

Sabelhagens Olivlund sa...

Rött är läckert! Du har verkligen inspirerat mig till att försöka mig på att göra en röd rabatt.
Kram Maria

Johanna Stålros sa...

hihihi så klart;)

Helena sa...

Härlig rabatt den röda!
KRAM från mig!

Anna Vattenkanna sa...

Din "spontana" röda rabatt är verkligen läcker. jag blir så GLAD när jag tittar på dina bilder.

Anna Vattenkanna