söndag 4 september 2011

Månadsbilden - september

Ojojoj, vilken bloggtorka det var här då. Sanningen är att tiden har allt annat än räckt till under den senaste veckan. Vet faktiskt inte var den har tagit vägen. Och helt plötsligt är det september. Jag förstår ingenting ...

Dags för månadsbilden igen. När jag lade upp förra månaden bild skrev jag att det nu skulle vara höst. Det är det nu inte riktigt än vilket känns skönt. Sommaren har varit här hela helgen med sol och temperaturer över 20 grader både lördag och söndag. Det syns på växtligheten också att det är både varmt och fuktigt. Gräset var det inte många dagar sen vi klippte och nu är det långt, långt igen. Det är frodigt och grönt och blommar nästan överallt.


På tal om blommigt. För ett tag sedan hade jag turen att vinna ett bonuspris hos härliga Bondjäntan. Ett helt fantastiskt cerat som jag nu efter en tids användande verkligen kan rekommendera varmt! Tusen tack, snälla Johanna! :)


I morgon kommer inlägg från Wij trädgårdar som jag besökte i helgen.

Kram på er!7 kommentarer:

Lantligt i smultronbacken sa...

Så härlig bild du bjuder på överst. Älskar verkligen kanten av sten.

Det är verkligen pinsamt, jag har "glömt bort" att besöka Wij i år igen. Förstår inte hur jag kan göra det men det beror nog på att jag har jobbat som en toka hela sommaren. Nästa år så...

Kram Teres

Trädgården på Höjden... sa...

Vilken härlig grön månadsbild.

Visst har det varit en ljuvlig helg. Man hade nästan glömt bort hur skönt det kunde vara med lite sol och ljumma vindar. Nu regnar det igen här i Skåneland - ordningen återställd ;-)

Hälsar Åsa

Ullis sa...

Vilken vacker trädgård ni har! Ser ut som att växterna trivs!
Ha det bra!
Ullis

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Tiden springer iväg sannerligen. Vad vackert lummigt du har det nu. Det är skönt att det blivit lite varmare igen. Åh, det där ceratet ser bra ut.

Kul med lite bilder från Wij.

Ha det bra i veckan!

Kram
Charlotte

Sophia Callmer sa...

Tiden försvinner verkligen i turbofart just nu..Ser frodigt och härligt ut i din trädgård. kram Sophia

Kristina Bonander sa...

Det är inte alltid roligt med regnet, men frodigt blir det och det är ju skönt att slippa springa omkring med slangar och kannor.
Hälsningar
Kristina

Helens trädgård sa...

Usch ja, vad tiden rusar iväg, man hinner inte med.
Soligt och fint i din trädgård ser jag. Här i Piteå har det regnat till och från hela helgen, det 'doftar' höst ute.
Önskar dig en fin start på veckan!