måndag 6 december 2010

Opererad arm och ett gammalt pepparkakshus

Hej alla fina!
Idag blir det lite återvinning här på bloggen. Har varit och opererat en arm så det är lite besvärligt att skriva. Har haft besvär med karpaltunnelsyndrom i några år och nu var det dags att ta tag i det så att jag kan gräva riktigt mycket till våren ... ;) En arm avverkad - den andra blir i mitten av januari.

Jag vill väldigt gärna ha ett pepparkakshus när det närmar sig jul. Det doftar så gott och är en mysig liten installation att titta på när vi sitter i matsalen och äter. I år hanns det inte med och nu blir det nog svårt med ena armen i bandage ... ;) Här kommer istället en bild från förra årets lilla pepparkakshus.

Kramar till er alla!

10 kommentarer:

Helens trädgård sa...

Hoppas du snart mår bättre från din operation och allt har gått bra.
Vilken fint pepparkakshus!
Har inte gjort något i år ännu men nu blev jag sugen :=)
Ha en fin start på veckan!

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Oj då.... men så bra ändå att få göra det. Hoppas du blir bra snart! Måste känns lite svårt att 'bli av' med en arm under en tid så här...

MEN vilket snyggt pepparkakshus och så fint du dekorerat med glasyren och allt. Inga felstreck här är inte ;-) Känns som att du gjort det där någon gång förut.......

Har aldrig lyckats göra något pepparkakshus, tyvärr....

Krya på dig nu!
Kram Charlotte

Lantligt i smultronbacken sa...

Oj, vilket fint pepparkakshus. Hur har du lyckats med det där? Jag höll på att bli galen över en färdig byggsats ja.

Krya på dig

Kram

Margot sa...

Hoppas armen blir fort bra! En sådan operation gjorde jag för drygt 15 år sedan, när jag var gravid med dottern! Vilket fint pepparkakshus och så fint pyntat!
Ha det gott!
Kram Margot

Malin - I min trädgård sa...

Men wow vilket konstverk! Vi kör en gammal hederlig byggsats i år. Hoppas armen läker som den ska.

Ha det bra!

Kram M

Stina sa...

Jättefint pepparkakshus!! Har också problem med karpaltunneln men inte gjort något åt det.... Hoppas att det läker fort!

Krya på dig!
Stina

Lotta sa...

Jösses, vilket fint hus, kurbits-målat och allt...och framför allt rakt!!! Mina har alltid lutat eller haft enorma glipor - men jag är ju gift med en snickare - fogmassa löser allt! Så jobbigt att gå enarmad, men hoppas det blir bra fort så du kan gräva loss sen.
Kram

Katarinas trädgård sa...

Åh vilket fint pepparkakshus! I det här huset sätter vi på sin höjd ihop färdiga byggsatser nuförtiden... Efter ett försök att göra Turning Torso blev jag helt avskräckt!

Hoppas din arm blir bra snart, men de operationerna brukar väl lyckas väldigt bra? Men att vara enarmarad? Nä det hade inte varit lätt! Du måste ju vara "fit for fight" till våren!

Kram,
Katarina

Rosor och ruiner sa...

Hoppas du snart känner dig bättre i armen! Smart att göra det nu så du kan gräva i vår - det kallar jag planering det :o)
Vilket läckert pepparkakshus. Här är det snart dags för ett försök, nästa helg kanske. Försök säger jag för man vet aldrig, och så vackert som ditt blir det ju förstås inte...:o)

Anonym sa...

Hoppas att armen snart blir bra! jag har njutit här en stund av alla fina bilder du har! Jag kommer snart tillbaka och kikar! kram Nina