torsdag 9 december 2010

Välkommen in till mig på julfika

Hej alla!

Igår kväll läääängtade jag extra mycket efter vår, ljus och gröna knoppar. Men det är faktiskt bara att gilla läget och för att inte bryta ihop ... ;) dukade jag upp till julfika med massor av levande ljus, lussebullar, pepparkakor och annat gott och så tittade vi på DVD. En riktig myskväll.

För att inte trötta ut er med mina snöiga bilder på just inget annat än SNÖ ... så får ni stå ut med några bilder innifrån istället. Inte det enklaste att fota i mörkret dock ... men så här ser det ut i vårt vardagsrum.Kransen har jag gjort av granris med en stomme av tidningspapper och gladpack. Ser ut som den svävar i luften men den är upphängd med ståltråd. :) Väggen bakom soffan är en grovt putsad slaggstensvägg. Ingen isolering alls men lustigt nog så håller den värmen relativt bra iaf. Och på sommaren är den skön och sval.
I morgon är det Blommig fredag. Och då lovar jag att leta fram trädgårdsbilder igen. Men vad jag ska hitta på ... det har jag ingen aning om än.

Julkramar!

9 kommentarer:

Gela sa...

Vad mysigt ni har det. Ha en fin fin kväll/Gela

Katarinas trädgård sa...

Det ser jättemysigt ut hos dig, lite julaftonskänsla! Myskvällar är perfekt nu, jag vill inte gå ut om jag inte måste! Smart stomme till kransen, det ska jag testa. Vi har också putsade väggar, snyggt tycker jag.
Kram,
Katarina

betong ute och inne sa...

Hej AnnaKarin
så himla mysigt du har det..
riktigt juligt, gillar din krans..jättefin.
kram Malin

Rosor och ruiner sa...

Ser hur mysigt ut som helst, jag kommer gärna på en fika.. :o)

Unknown sa...

Mysigt, pysigt och VÄLDIGT vackert hos dig:) Tack för fina bilder!

Tankar från Trädgårdsmästarn; Hillevi sa...

Jaha, då har jag varit inne o fikat en stun. TAck för idag:-)
Kram H.

Sophia Callmer sa...

Fin krans och mysigt rum! I Danmark har man "adventskrans" istället för adventsstake och ska det vara fint hänger man den som du gjort med din från taket. kram Sophia

Helena, The Swenglish Home sa...

HÖG mysfaktor i detta rum!

Kram, Helena

Mia sa...

Ja tack, kommer gärna på en fika. Rummet ser riktigt härligt ut, där kan man säkert sitta gott i många timmar. Kransen i taket är jul a la max för mig, både mormor och mamma har sån till jul. Har faktiskt en sån smidjärnstomme själv också men för lågt i taket har jag förstått för när jag hängde den upp en jul över bordet blev det för varmt över ljusen.. Ingen problem hos dig med din takhöjd :)