lördag 4 december 2010

Vintervackert

Just nu känns det kallt, mörkt och lusten att gå ut och fota i trädgården ligger kanske inte på topp ..? Men gå ut i alla fall. Det finns mer skönhet än vad man kan tro där ute. Jag tog en vända med kameran och macroobjektivet och hittade alla de här.

Från vänster till höger, uppifrån och ned. Nypon från Finlands vita ros, blad från äppelträdet 'Aroma', höstflox, kolibrimynta, persilja, blomstöd från Rosverkstan, solros, höstsilverax, blomstöd från Wij trädgårdar, ros, klätterhortensia och solhatt. Klicka på bilderna om du vill se dem i större format.

Vad har du för vackert i din trädgård just nu?

Kram,

10 kommentarer:

Katarinas trädgård sa...

Jättefin rimfrost! Det är lite mer lagom med rimfrost än en halv meter snö när man ska fotografera... Jag har varit ute och grävt fram mina ljusslingor i dag, roligt att se dem igen! Ha det bra!
Kram,
Katarina

lisa sa...

Jättevackra bilder, det är verkligen fint ute denna tiden också om man tar sig tid att titta. Idag har jag varit på julmarknad bland trähusen i Eksjö, med all snön var det väldigt stämningsfullt det också.
Lisa/Lisas trädgård

Unknown sa...

I dag så jag ett svanpar med en unge i vattnet nere vid slussen i Fagersta. Solen sken och det var så vackert. Synd att jag inte hade kameran med. Jättefina bilder du tagit som alltid! Kram

Annika Christensen sa...

Jag gillar verkligen detta väder.
Fina vinterbilder du bjuder på idag.
Det tackar jag för,
Annika

Ingmarie We sa...

Mycket vackra frostiga foton! Helt underbara.

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Men så vackra bilder du tagit! Trädgårdsvintern ÄR vacker... Det är som du säger, bara att ge sig ut för att upptäcka det. Det enda som är lite besvärligt är att man får plumsa så mycket i djup snö för att kunna se allt. Men det är ju bara undanflykter... eller hur!? ;-)

Kram Charlotte

Godastunder-tokigaidéer sa...

Sååå himla vackert..jätte fina bilder.

Kram anna

Anonym sa...

Hello Anna-Karin,
Nice to meet you. Your photos are very good. You are very talented. I love them and I love your blog.
You live in a pretty area.

All the best and Bonjour de France

♥ Hélène Glehen - a French artist, fond of roses and romantic stuff ♥

Annelie sa...

Vilka ljuvliga bilder du visar från din vintervackra trädgård. Blir lite avundsjuk eftersom vi inte har någon snö alls än så länge, så jag går mest och tjurar över det i stället för att se efter vad som är vackert i min trädgård just nu. Fånigt.
Ska tipsa min vän om dina glutenfria saffransbullar, de ser riktigt fina ut liksom resten av bilderna - fin blogg.

Kram,

Annelie

Lotta sa...

Otroligt fina bilder. Tänkte också dyka ut i snön i dag för att se något vackert men jag upptäckte sork- och mullvadshögarna och sen såg jag bara rött!
Kram