torsdag 18 november 2010

Kärlek!

På min vanliga läsrunda idag så fastnade jag särskilt för Charlottas inlägg på bloggen Cesars trädgård. Det handlade om glädjen som sprids på alla vackra, underbara, kreativa trädgårdsbloggar. Jag som är nybörjare i bloggvärlden är helt överväldigad av den positiva energi som du Charlotta, och andra, sprider.

Jag har varit sjukskriven en tid efter att inte ha mått så bra och ni alla fina trädgårdsbloggare är verkligen finfin medicin för min själ! Det är en sådan glädje att få en dela en liten del av era tankar och funderingar och jag ser alltid fram emot den tid på dagen då jag har förmånen att få kika in till er och nyfiket få ta del av vad ni berättar. Och jag kan inte nog tacka för alla fina, underbara, roliga kommentarer som ni lämnar! Jag blir så förunderligt glad!

Foto: artofceremony.co.uk

All kärlek till er!


PS. Självklart är det inte bara trädgårdsbloggare som är fina bloggkompisar utan även inredningsbloggare, bokbloggare, matbloggare, antikbloggare ... Ja, ni fattar! ;)

5 kommentarer:

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Jaaa, jag fastnade också för Charlottas inlägg.... Det är så underbart att vara del i något där man/vi bara sprider glädje och positiva och uppmuntrande ord. Riktigt själagott som du säger.... Vilken tur att du började blogga.... så man fick lära känna dig också ;-)

Kram Charlotte

Katarinas trädgård sa...

Javisst är det fantastiskt! Jag är ju också nybörjarbloggare, hade ingen aning om att det var så roligt! Vilken tur att jag började! Och du! Ha det riktigt bra, bloggkompis!
Kram,
Katarina

Unknown sa...

Åh, goa! Nu blir jag ju helt rörd och precis full av värme inombords! Tack:)

Vad tråkigt att du är sjukskriven... hoppas det går över snart... Jättebamse kram till dig och än en gång tack för responsen:)

~~~Lydias Gröna Fingrar~~~ sa...

Det är verkligen något speciellt med blogglandia. Man blir både upplyft och lyfter förhoppningsvis en och annan, en win-win-sitution liksom! :o)
Varmkram lydia

Lantligt i smultronbacken sa...

Roligt att du också tycker om Madame Nyberg.

Jag passar alltid på att åka in dit när jag besöker Gävle

KRam