onsdag 24 november 2010

Krans till advent

Brrrrr! Vilket väder vi har. Hos oss är det full storm med drivsnö! Inte så lockande att ge sig ut i trädgården och försöka fota något då. Stannade inne och adventspysslade istället. Bilder kommer i morgon.

I dag har jag letat fram bilder som är ett par veckor gamla. De är från när jag gjorde kransarna som sitter på vår dörr. Får väl kalla dem adventskransar nu även om de var tänkta som höstkransar när jag gjorde dem.

Vet ni, sen jag började blogga i mitten av september har jag snart haft 3 000 besökare på min sida. Jag tycker det är helt fantastiskt kul! Alla era fina kommentarer värmer gott i höstmörkret. :) Håller på och funderar på en liten tävling här på bloggen för att fira lite. Återkommer så snart besöksräknaren har passerat 3 000.

Ha en mysig kväll!

Kram,

7 kommentarer:

Katarinas trädgård sa...

Snyggt, snyggt! Nu ser det inte lika höstigt ut här längre, det är vitt, precis som hos dig! Och superhalt eftersom det har regnat jättemycket precis innan det frös. Och sedan ett lager med snö ovanpå det, ojojoj... Men det är bara att gilla läget, inget man kan påverka ändå!
Kram,
Katarina

Unknown sa...

Oj, vilka snygga och inbjudande bilder du visar!!! Ska bli spännande med tävling framöver:)
Ha det gott!

Gunilla sa...

Vilka fina och inspirerande bilder du visar. Det behövs verkligen nu när julen kommer allt närmare.

Spännande med utlottning det får jag inte missa

Ha en fin fortsättning på veckan
Gunilla

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Vilka fina kransar du gjort och jättefina bilder också.... Dom gör sig verkligen bra mot det röda planket hängandes på grenen.... Blir nyfiken på att det andra också..... :-)

Förstår jag väl att du har många besökare.... Gillar din blogg jättemycket och din härliga stil!

Kram Charlotte

Eva M sa...

Hej!
Vilka fina kransar du gjort. Jag blir så sugen på att sätta igång och pyssla. Får nog bli lite sånt i helgen.

Lotta 8`) sa...

I love! :) Jättefin krans och fin beskrivning, gillar "trädet" den hänger på :)

Ha en mysig första advent ♥

Spirande grönt - sa...

Fina kransar! Och fin blogg, här kommer jag att kika in igen:)

Ha en bra onsdag,

Rebecca