söndag 7 november 2010

Så glad, så glad!!!

I dag är det min födelsedag! :) Och vet ni vad jag har fått!? Två av Rosverkstans UNDERBARA växtstöd! :) Ett hjärta av min kära man och en rosett av hela familjen.

Anna är så fantastiskt duktig och jag älskar hennes alster. Hade tänkt att handla där nu till våren men så fick jag dem i present istället... Ännu bättre.. ;) Lovar att lägga upp egna bilder sedan när de har hittat till sin rätta plats. De här bilderna har jag lånat från Rosverkstan. 

 
Foto: Rosverkstan

Foto: Rosverkstan

Visst vill ni också ha ett sådant?! De går att beställa här.

Nu ska jag äta mera tårta! ;) Kram till er alla!

8 kommentarer:

Katarinas trädgård sa...

Jättesnygga! Jag antar att du hade skrivit en mycket detaljerad önskelista, det brukar bli bäst då, har jag märkt...

GRATTIS på födelsedagen och fortsatt trevlig kväll!
Kram,
Katarina

Mamma Mimmi sa...

Stort grattis på din dag och oj, vilka ljuvliga presenter! Så fina de ska bli tillsammans med alla dina kreativa planer inför nästa säsong. Kram Mimmi

Unknown sa...

Hej!
Grattis på födelsedagen!
Vad roligt att det var du som skulle ha blomstöden som jag skickade i veckan!
Många grattiskramar till dig. / Anna

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Grattis!!!! Vilka förträffliga presenter.... De är bara för fina de där stöden........

Men du.... vilka tesilar du fyndat..... Blir alldeles kär i ditt förra inlägg... Violhonung.....?! Har aldrig hört talas om det.... Blir omåttligt nyfiken på att få veta hur det smakar.... Tebrickan med de fina kopparna är magiskt vacker där på bron...... Mmmmm...... Där skulle man inte ha något emot att få bli bjuden på en kopp......

Ha det fint i veckan!
Kram Charlotte

Anjas Hill sa...

Grattis till födelsedagen i efterskott! Vilka fina presenter - tacka för det att du e' glad! De'e' liksom di där två sakerna som jag saknar ännu i min trädgård - sen får det snart vara slut på rostigt - vem vet, den kanske smittar;)))?!/Anja

Godastunder-tokigaidéer sa...

Jättefina, jag ahr sneglat på dom ett tag och skulle också vilja ha..... men det är lite mycket man vill haaaa...
Grattis på födelsedagen.
Kram Anna

Lotta sa...

Jättestort grattis! Vilka perfekta presenter - de är verkligen vackra de där växtstöden.
Ha en härlig vecka.
Kramar

Rosor och ruiner sa...

Grattis i efterskott! Vilka härliga presenter, förstår att du blev glad!