måndag 19 januari 2015

Isgata och måndagsdepp

Och så blev det natt liksom. Hela dagen har varit så himla mörk. Inte speciellt kallt. Och det har ändå kommit lite snö. Men hu så mörkt och trist.
Hemma på tomten har vi en spolad isbana. Jag och katterna åker kana när vi försöker ta oss runt tomten för att fylla på fågelfrö eller rädda någon översnöad buske.
Till och med lillviken ser dyster ut. Kanske är den också måndagsdeprimerad över vädret?

5 kommentarer:

Veronica sa...

Mmm, det är verkligen deppigt värre nu! Vi har precis samma isbana som du ut till hönsen och jag hade en fundering på att lägga mig på knä och hasa mig fram. Men sen kom jag på att jag köpt sand till hönapönorna att bada i men det kommer de inte att göra ;)

Kramar i massor!

Meta sa...

Kan ju verkligen hoppas att det blir en härlig sommar efter detta. Det kan väl inte finnas mer regn kvar där uppe.
Ha en fin vecka
Kram Meta

Anjas Hill sa...

Hejsan!
Jag tycker uppriktigt synd om dig och alla andra som lider av mörkret. Jag vet att det är många. Själv måste jag vara i förbund med "mörkrets makter";-)) som trivs som fisken i vatten. Jag njuuuuter! Rätt som det är kommer det förbannade ljuset som avslöjar alla skavanker från undertecknad till inom-och utomhus.Jag har så mycket att däölja :-)! Suck! Vilken tur ändå att under året får vi alla något vi gillar! Snart är det bländande ljuset här!

Jenny sa...

Vilken tur du skrev om översnöade buskar, det påminner mig om att jag ska ha lite koll på syrenhortensiorna som annars brukar kunna få sig en rejäl knäck, står lite illa till där vi plogar upp snö.

Jag tänkte häromdagen att visst märks det att det blivit liiiite ljusare nu på dagarna. Idag hörde jag fågelkvitter, lät riktigt lovande.

K
Jenny

Tant Otteskrufv sa...

Spolad? Vedervidrigt tycker jag om dylikt underlag!!! Innan jag skaffade "Icebugs" blev det mycket innesittande de dagarna, nu knallar jag glatt iväg med mina stavar och låtsas att det är vår: talgoxarna filar ju på! :)